Mehmet Topal... CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ VAKFI’NDAN ONURSAL ÜYELİK!

Mehmet Topal... CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ VAKFI’NDAN ONURSAL ÜYELİK!

Fenerbahçeli Mehmet Topal, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne önemli bir cihaz bağışında bulunarak Acil servisin yüzünü güldürdü.

Ünlü futbolcu, binlerce hastanın başvurduğu fakültenin Acil Tıp Anabilim Dalı’na Renkli Eko Dopler ve Ultrasonografi cihazı aldı. 

 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi acil servisine cihazın teslimi sırasında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özgür Enver ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim İkizceli ev sahipliğinde  bir tören yapıldı.

Törende Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver Topal’a İstanbul Üniversitesi’nin tarihi kapısından yapılmış özel bir plaket takdim ederek,  teşekkür konuşması yaptı. Enver, “Bu ve benzeri bağışlar, öğrencilerimizin üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi olmasına, hekimliğin evrensel değerlerini taşıyan doktorlar yetiştirmemize, sağlık sorunlarına en ileri düzeyde çözümler üretmemize, ulusal ve uluslararası bilgi birikimine katkı sağlayacak bilimsel araştırmalar yapmamıza destek olacaktır.

Sayın Mehmet Topal’ın yaptığı bağış sayesinde acil servisimizdeki hastalarımızın tanı ve tedavisi daha hızlı planlanabilecek ve uzmanlık öğrencilerinin eğitimine ve gelişimine katkı sağlamının yanında, ülkemizin gelişmesine değer katarak üniversitelerin yeni projelerini gerçekleştirebilmesi ve dünya tıp camiasındaki etkinliğini artırabilmesi adına büyük önem taşımaktadır. Bilime ve insana karşı duyarsız kalmayan Sayın Mehmet Topal, bundan sonraki bağışlara da örnek olacaktır. Hepimizin yolunun bir gün buradan geçebileceğini belirterek, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne olan katkılarından dolayı Mehmet Topal’a teşekkür ediyoruz.” 

Konuşmanın ardından Mehmet Topal ve eşi Selda Topal’a Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı tarafından onursal üyelik belgesi verildi.

Belgeyi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim İkizceli verdi. Mehmet Topal ise yaptığı konuşmada, “Amacım, burada binlerce hasta vatandaşımızın daha iyi şartlarda hizmet alabilmesine katkı sağlamak ve değerli doktorlarımızın işini bir nebze olsun kolaylaştırmaktı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkiye'nin her yerinden gelen hastaların şifa bulduğu ve saygın hekimlerin yetiştirildiği önemli bir bilim yuvası. Bu nedenle herkesin gücünün yettiğince katkıda bulunmasını değerli buluyorum. Biz aile olarak bundan böyle de  elimizden geldiğince desteklerimizi sürdüreceğiz. Ayrıca buraya emek veren tüm hocalarımıza bizim bir teşekkür borcumuz olduğunu düşünüyorum" dedi. Tören sonrası hastaları ziyaret eden Mehmet Topal, acil servis çalışanları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.