Melek Baykal...'AHU'YU ÖZLEMİŞİM!'

Melek Baykal...'AHU'YU ÖZLEMİŞİM!'

Tiyatrokare’nin üç sezondur sahnelediği türünün tek örneği interaktif komedi oyunu “Şen Makas” bu sezonun ilk oyununu Caddebostan Kültür Merkezi’nde oynadı.

Altıyüz elli kişilik salon tiyatroseverlerle dolup taştı. AmerikanTiyatro Tarihinin En Uzun Süreli Oynanan Oyunu olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen“Şen Makas” üç yıldan bu yana Türkiye’nin pekçok yerinde kapalı gişe oynandı.

Sezona da kapalıgişe başladı. Oyundabir cinayet işleniyor ve cinayet seyircinin interaktif katılımıyla, sorulansorularla çözülmeye çalışılıyor.

Cevaplar sonucunda, sosyal medya hesaplarındanyapılan oylama ile cinayeti kimin işlediği bulunuyor.

Her oyunda farklı sonuç çıkıyor ve her oyun farklı bir sonla bitiyor. Geçtiğimiz akşam CKM’de seyirciler, cinayeti çözmek için oldukça uğraştılar ve sosyal medya hesaplarını kullanarak yaptıkları oylamada cinayeti çözüme ulaştırdılar.

Engin rolünü oynayan oyuncu Cem Güler anket sonucu cinayeti işleyen kişi olarak seçildi.

Paul Portner’ınyazdığı, yıllar önce Türkiye’ye Tiyatrokare’nin getirttiği oyunun yeniversiyonu, Nedim Saban tarafından yorumlandı.

Anıl Ateş Işık’ın sahne tasarımını yaptığı oyunda, Melek Baykal,Bülent Seyran, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler, Müge Kement ve Jess Molhooynuyor.

MELEK BAYKAL, “ŞEN MAKAS” DAKİ “AHU”ROLÜ ÖZLEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Geçtiğimiz sezon rahatsızlığı nedeniyle ara verdiği rolüne geridönen Melek Baykal : “Ahu rolünü özlemiştim.

CKM de seyircinin coşkusuyla çok keyif aldım. Tiyatroda interaktif komedi oyunlarınınçok örneği ve çok çeşitli olmasına rağmen, dün gece “Şen Makas” oyununda müthişbir seyirci vardı.

İnteraktif bölümde onlar bizi yönlendirdi. Çok hoş sorular sordular. Oyunun bu halde izlenmesinde yönetmenimiz Nedim Saban’ın çok büyükemeği var.

Çok prova yaptık. Seyircinin bu ilgisiyle oyun Türkiye’de de nedenizlenme rekorları kırmasın” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.