Melih Çardak...'ARKA SOKALAR' KADROSUNDA!

Melih Çardak...'ARKA SOKALAR' KADROSUNDA!

Cennet Mahallesi dizisiyle ünlenen usta oyuncu Melih Çardak, Arka Sokaklar dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Dizide Servet Karaca karakterini oynayacak olan oyuncunun yer aldığı ilk bölüm bu hafta yayınlanacak.

Yapımcılığını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı diziye Melih Çardak katıldı.

Dizinin 22 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek olan 574’üncü bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Çardak, Servet Karaca karakterine hayat verecek.

Yıllar önce yayınladığı döneme damga vuran Cennet  Mahallesi​​​​dizisinde Minibüsçü Rüstem'i canlandırarak adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Melih Çardak, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'a dahil oldu.

YILLAR SONRA GERİ DÖNÜYOR

Melih Çardak, Arka Sokaklar'ın ilk dönemlerinde Cevher isimli karaktere de hayat vermişti. 2006 yılında başlayan dizinin 2. sezonunda yani 78. bölümünde rol alan oyuncu, yıllar sonra yeniden diziye dönmüş olacak.

Başarılı oyuncunun diziye geri döndüğü Arka Sokaklar'ın resmi Instagram hesabından da duyuruldu.

melihcardak-arkasokaklar1.jpg

MELİH ÇARDAK KİMDİR?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.