Melike Demirağ...'ARKADAŞ' POPÜLER PLATFORMDA!

Melike Demirağ...'ARKADAŞ' POPÜLER PLATFORMDA!

Melike Demirağ, 1974 yılında Yılmaz Güney ile rol aldığı ve hem oyunculuk, hem de şarkıcılık hayatına adım atmasını sağlayan “Arkadaş” filminin aynı isimli meşhur şarkısını, son yılların en popüler uluslararası Karaoke platformu Smule'a taşıdı.

Dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcısı olan Smule mobil uygulamasını ücretsiz olarak iPhone ya da Android cihazına indirenler, Melike Demirağ ile “Arkadaş” şarkısını düet yapabilecek, düetin videosunu anında sosyal medyada ve sevdikleriyle paylaşabilecek.
 
“Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş. Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş...”
Sürü filmiyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Portakal sahibi olan Melike Demirağ, oyunculuk hayatına 1974 yılında Yılmaz Güney ile rol aldığı Arkadaş filmiyle adım atmıştı.

Filmle aynı ismi taşıyan “Arkadaş” şarkısı ise, şarkıcılık kariyerinde seslendirdiği ilk parçaydı.

Sözü müziği Şanar Yurdatapan'a ait olan ve popülaritesinden yıllardır hiçbir şey kaybetmeyen Arkadaş; genci yaşlısı herkesin bildiği, özel günlerin de olmazsa olmaz istek parçası olarak Türk Pop Müziği klasikleri arasında yerini aldı.

Sanatçının son albümü “Geri Dönüşüm” ilk defa Spotify, Apple Music ve Youtube Music gibi dijital müzik platformlarında yerini alırken;

Melike Demirağ, Smule ile yaptığı işbirliğiyle dijital projelere tam gaz devam ediyor.
 
“Ben de  Melike Demirağ ile Arkadaş'ı söylemek istiyorum” diyenler SMULE'a!
Uluslararası Karaoke uygulamasıyla yapılan anlaşma kapsamında Smule'a yüklenen düet videosunda Melike Demirağ, sevenlerine “Merhaba Arkadaş, benimle söyler misin?” diye sesleniyor.

Sanatçı ardından, şarkıya giriş yapıp bazı bölümleri kendisi söylüyor.

Diğer bölümleri ise kendisine eşlik edecek sevenleri için boş bırakıyor.

Düete katılmak isteyenlerin ise tek yapması gereken şey, Smule uygulamasını ücretsiz olarak iPhone veya Android cihazına indirip kendi kayıtlarını oluşturmaları.

Ardından, oluşan düet videosunu dilerlerse sosyal medyada da paylaşabiliyorlar.
 
Melike Demirağ, Smule projesine dair şu görüşü paylaşıyor:

“Sanat hayatıma adım atmamı sağlayan Arkadaş'ın beni onlarca yıl sonra yine yepyeni bir yolculuğa çıkaracak olması, benim için müthiş keyif verici.

Sosyal medyayı uzun zamandır yoğun bir şekilde ve faydalarına da inanarak kullanıyorum.

Çağımızda bilgiye ve haberlere hızla ulaşmamıza imkan veren bu önemli aracın, sanatçılara da sevenleriyle doğrudan iletişim kurma fırsatını sunuşunu çok seviyorum.

Smule vasıtasıyla da yine doğrudan benimle şarkı söylemek isteyen sevenlerimle buluşacak olmak, beni çok heyecanlandırıyor.

Ortaya çıkacak güzel düetleri merakla bekliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.