MEME KANSERİ KORKULU RÜYANIZ OLMASIN!

MEME KANSERİ KORKULU RÜYANIZ OLMASIN!

Şafak Hastaneleri bünyesinde yer Uz.Dr. Cem Yılmaz, meme kanseri ve meme kanseri tedavisi uygulamalarına ilişkin Bayrampaşa Titanic Otel de bir konferans verdi.

Meme Kanseri tedavisi ve uygulamaları , yeni tıbbi teknikler ile korkutucu olmaktan çıkıyor...

Şafak Hastaneler Gurubu; Özel İstanbul Şafak Hastanesi, sunduğu tedavi yöntemleri ve başarılı tıbbi kadrosu ile halkı bilinçlendirmeye, farkındalık yaratmaya devam ediyor..

Şafak Hastaneleri bünyesinde yer alan uluslararası tıbbi uygulamaları ile başarı sağlamış ve yine bir çok dernek ve vakıf ile ortak çalışmaları devam eden Uz.Dr. Cem Yılmaz tarafından, Meme kanseri ve Meme Kanseri tedavisi uygulamalarına ilişkin Titanic Otelleri sponsorluğunda Bayrampaşa Titanic Otel de 05 Kasım 2014 Çarşamba günü, saat 15:00 de bir sağlık sempozyumu gerçekleştirildi.

Sempozyumda başta tüm Titanic Otellerinin Halkla İlişkiler Müdürü Melek Subentekin olmak üzere Bayrampaşa Titanic Otel kadın personeli geniş bir kadroyla katılırken, yanı sıra Film San yönetimi, Bahar Öztan, Aynur Aydan, Kıvanç Terzioğlu, Neslihan Yazıcılar, Devlet Devrim, Nilüfer Aydan, www.magazinkolik.com. yayın koordinatörü Esin Sabur, Av. Serpil Çelik, Şafak Hastaneleri Kurumsal Pazarlama İletişim Sorumlusu Hülya Sancaklı, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Özden Altuntaş ve birçok davetli Uz.Dr. Cem Yılmaz tarafından bilgilendirildi.

Sempozyum, Meme Kanseri ve Tedavi uygulamasında başarılı sonuçların alınması ile, hastalık devresi ve tedavi boyutuna farklı bir bilinç kazandırmayı amaçlıyor.

Sosyal bilgilendirme ve bilinçlendirme amaçlı başlatmış olduğumuz sempozyum günü etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.