Menajerimi Ara...BİR TAŞLA İKİ KUŞ!

Sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’ 11. bölümüyle,1 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!

Ay Yapım’ın ilgi çeken keyifli hikayesiyle beğenileri toplayan bu sezonki projesi ‘Menajerimi Ara’dan yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Heyecanın ve temponun yüksek olduğu bölümde Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) başı yeni bir derde girerken, Aslı İnandık sürpriz bir hikayeyle diziye konuk oluyor.

Menajerlerin penceresinden, ünlülerin hayatlarının ve sektörün arka planının izleyiciyle buluştuğu ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Barış (Deniz Can Aktaş) Dicle’ye olan hisleri konusunda kendisine ilk kez dürüst olurken, ünlü oyuncu Aslı İnandık’ın öldü olarak bilinen babasının ölmediği ortaya çıkar.

Kendisini koca bir skandalın ortasında bulan İnandık, menajeri Çınar’la (Fatih Artman) beraber bu skandalın içinden çıkmak için kolları sıvar.

Beren (Yaprak Medine) Dicle’yi herkesin hayatından tamamen çıkarmak ve bir taşla iki kuş vurmak için ona isimsiz bir tehdit mesajı atar.

Dicle, kimden geldiği belli olmayan tehdit mesajıyla bir oyuncunun haksız yere kariyerine müdahale etmek ve babası Kıraç’la (Barış Falay) ilgili büyük sırrın ortaya çıkması ihtimali arasında kalırken çareyi babasına aldığı mesajdan bahsetmekte bulur ve ortalık iyice karışır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.