Menajerimi Ara...FERİS’İN DİCLE PİŞMANLIĞI!

Sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’ 15. bölümüyle, 6 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!

Star TV’de ekranlara gelen Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 15. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Kıraç’ın (Barış Falay) Murat Dalkılıç’ın ünlü bir Fransız yönetmenin filminde oynayabilmesi için yaptığı plan seyirciye eğlenceli anlar yaşatacak. 

Dicle (Ahsen Eroğlu) bir yandan annesine Barış’la (Deniz Can Aktaş) aralarında bir şey olmadığı söylemesine rağmen bir yandan da Barış’la yan yana gelince yine karışık duygular içine girecek.

Menajerlerin karmaşık dünyalarına yakından tanık olduğumuz ‘Menajerimi Ara’nın Murat Dalkılıç Selen Uçer ve Emre Keskin’in konuk olduğu yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

menajerimiara-muratdalkilic.jpg

Yayınlanan tanıtımda; Feris (Canan Ergüder) Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) karşı yaşadığı pişmanlığı dile getirirken, Mayda’nın (Aslı Mavitan) gizlice Serkan’la (Serhat Teoman) yemeğe çıkması kafalarda soru işareti yarattı.

Dicle’nin annesine Barış’la iş dışında görüşmediğini söylemesine rağmen ikilinin sahilde baş başa zaman geçirmesi aralarındaki duvarın yıkılıp yıkılmayacağına dair merak uyandırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.