Menajerimi Ara... MELİSA BOŞANMAKTAN VAZGEÇİYOR!

Sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’ 34. bölümüyle, 18 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında...

Ay Yapım’ın sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu.

Serkan’ın (Serhat Teoman) Feris’e (Canan Ergüder) yaptığı sürpriz evlenme teklifinin ardından şu anda evli olduğu Melisa’nın (Çağla Demir) boşanmaktan vazgeçmesi ortalığı karıştırıyor.

İspanyol Şef Jose’nin (Sidney Mello) reklam filminde oynamak için İstanbul’a yaptığı ziyaret, Çınar (Fatih Artman) ve Emrah (Semi Sırtıkkızıl) için zorlu bir serüven olurken ‘Menajerimi Ara’nın bu haftaki konuğu yetenekli oyuncu Ceren Taşçı oluyor.

 ‘Menajerimi Ara’nın Pazar günü ekranlara gelecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Serkan, Feris’e evlenme teklif ettikten sonra Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi gerçeğiyle karşı karşıya kalıyor.

Her şeyden habersiz olan Feris, Serkan’ın telaşlı hareketlerinden şüphelenirken durumdan istemsiz bir şekilde haberdar olan Dicle (Ahsen Eroğlu) ise ne yapacağını bilemiyor.

Serkan’ın tüm çabalarına rağmen Serkan ve Melisa’nın boşanmadığını Melisa’dan duyan Feris, büyük bir şok yaşıyor.

Çınar’ın Türkiye’de temsil ettiği İspanyol şef Jose Garcia, reklam filmi için geldiği İstanbul’a adım atar atmaz Çınar ve Emrah’ın hareketli günler geçirmesine sebep oluyor.

Sevilen dizinin yeni bölümünün sürpriz konuğu ‘No: 309’, ‘Aslan Ailem’ ve ‘Erkenci Kuş’ gibi projelerden tanıdığımız Ceren Taşçı olurken, Taşçı dizinin yeni bölümünde sektörün adaletsizliğine bir kez daha tanık oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.