Meriç Şehit... 400 GÜNDE DEVR-İ ALEM !... GENÇ SPORCU DOĞA İÇİN PEDALLIYOR...

Meriç Şehit... 400 GÜNDE DEVR-İ ALEM !... GENÇ SPORCU DOĞA İÇİN PEDALLIYOR...

Genç sporcu bisiklet tutkunu Meriç Şehit, kendi imkanlarıyla "Doğa İçin Pedalla" projesi kapsamında İstanbul`dan başlayıp 70 ili 187 ilçeyi ve köyleri dolaşacak...

Genç sporcu bisiklet tutkunu Meriç Şehit, kendi imkanlarıyla "Doğa İçin Pedalla" projesi kapsamında İstanbul'dan başlayıp 70 ili 187 ilçeyi ve köyleri dolaşacak.

Güzergahında Kıbrıs, Gürcistan ve Azerbaycan'ın da bulunduğu bir çok yere doğaya dikkat çekmek için yapacağı büyük bisiklet turundaki amacını şöyle özetliyor:

"Böyle büyük turlar genellikle kalabalık bisikletçiler ile birlikte yapılır. Ben tek başıma olacağım. Bu güzel amaç için pedallayıpdoğaya dikkat çekerken aynı zamanda kültürel etkinlikler, yaşam tarzları , örf ve adetlerin, doğa harikalarının içinde bulunduğu uzun süren bir tur olacak" diyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin destek ve sponsorluğunda Beylikdüzü Belediyesi önünden start alacak olan genç sporcu bu büyük turu yaparken bisikletin üzerinde bulunan yol bilgisayarı da bu zorlu yolculuğun yapılan kilometresini, kalori kaybını, bisikletin ortalama hızı, angi noktalardan geçildiği gibi önemli notlarının yol izi kayıtları tutacak.

Günlük yaklaşık sekiz saat bisiklet kullanmayı hedefleyen sporcu Meriç Şehit gittiği yerlerde Belediyeler ve bölgelerin Bisiklet Federasyonları tarafından karşılanılacak.

Belediyeler ile olan görüşmeler Beylikdüzü Belediyesi'nin verdiği sponsorluk desteği sayesinde olacak. İstanbul Beylikdüzü'nden başlayacak tur 400 gün sonra Tekirdağ'da bitecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.