Merve Oktay...'ÖZEL HAYATI İFŞA ETMEK'TEN YARGILANACAK!

Merve Oktay...'ÖZEL HAYATI İFŞA ETMEK'TEN YARGILANACAK!

Eşi Berk Oktay’ın uygunsuz görüntülerini yaydığı iddia edilen Merve Oktay, 'Özel hayatı ifşa etmek' suçundan 6 yıla kadar yargılanacak.

Berk Oktay’ın, uygunsuz görüntülerini yayımladığı iddia edilen avukat eşi Merve Oktay, hakkında ‘özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Savcı iddianamede, Merve Oktay’ın annesine ait telefon hattını kullandığını kabul ettiğini ancak beyanlarının kendisini suçtan kurtarmaya yönelik olduğunu söyledi.

Mahkemede ayrıca 4 Instagram hesabının aynı IP adreslerinden bağlanıldığını ve bu hesapların aynı kişi tarafından kullanıldığının tespit edildiği belirtildi.

Söz konusu hat kullanıcısının Merve Merve olduğunu belirten savcı, Oktay’ın telefonunu 2 Nisan 2018 tarihinde sıfırlayarak telefonunu soruşturmaya konu olabilecek bilgi ve belgeleri yok ettiğini de söyledi.

Oyuncu Berk Oktay uzlaşmayı kabul etmeyince Merve Oktay, ‘özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek’ suçundan yargılanacak.

Kaynak:aksam.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.