Meryem Uzerli... OZAN GÜVEN HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Meryem Uzerli... OZAN GÜVEN HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Meryem Uzerli, birlikte görüntülendiği Ozan Güven ile ilgili, ?Doğal biri geçmişten konuşmuyorum? dedi.

"SELMA ERGEÇ'İ BEĞENİYORUM"

Arap hayranlarına da kendisine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Meryem Uzerli, "Aynaya bakınca 'starlight? görmüyorum. Ama çok teşekkür ediyorum" dedikten sonra "En çok nereni seviyorsun?" sorusuna, "En çok sol bileğim hoşuma gidiyor.

Buraya bir şey takıyorum. Sanki güzel burası" karşılığını verirken, "Dünyanın en güzel kadınları" arasında Beyonce, Nicole Kidman, Kate Blonde ve Selma Ergeç?i gösterdi.

OZAN GÜVEN HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Meryem Uzerli, birlikte görüntülendiği Ozan Güven ile ilgili bir soruyu geçiştirmeye çalışırken, ?Doğal biri geçmişten konuşmuyorum? dedikten sonra kendisini etkileyebilecek bir adamda, ?Doğal, yapmacık olmayan, bir taraftan koruması ve bana sahip çıkması lazım.

Diğer tarafta beni özgür bırakması lazım. Görüntü olarak gözlerinin içinde ışık olduğu müddetçe diğer şeyleri görmüyorum zaten. Öyle bir adam beni etkileyebilir? dedi.

Meryem Uzerli, Arap hayranlarına sevgi gönderdiğini ifade ederken, "Allah sizi korusun hep sağlıklı kalın inşallah mutlu olursunuz sizi çok seviyorum" dedikten sonra sunucunun Arapça söylediği; "Beni çok sevdiğiniz için mutluyum. Sizi seviyorum" sözlerini tekrar etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.