MESAM'A ÇİRKİN SALDIRI!

MESAM'A ÇİRKİN SALDIRI!

Kısa adı MESAM olan Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği MESAM, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. MESAM’ın Şişli’deki binasına sabah erken saatlerde yapılan saldırı ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

MESAM’ın Dağıtım Birimine isabet eden kurşunda, can ve mal kaybı yaşanmadı. Olay bugün sabah saatlerinde kuruma gelen çalışanların, cama isabet eden kurşunun yol açtığı hasarı tespit etmesiyle ortaya çıktı. Camın kalınlığı nedeniyle kurşunun içeri girmediği, panele isabet ettiği ama camda hasara yol açtığı görüldü.

İkinci kurşunun ise camın üst kısmına duvara isabet ettiği, mermi çekirdeğinin bulunduğu ancak boş kovanların bulunmadığı öğrenildi. 

Olay yerine gelen polis, incelemelerde bulundu ve tutanak tuttu. Polis, çevredeki binna vve Cevahir Otel’in güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 

MESAM Başkanı Recep ERGÜL yaptığı yazılı açıklamada; 

" Kurumun kim ya da kimler tarafından kurşunlandığını bilmiyoruz. Polis, olayla ilgili soruşturma yürütüyor. Yapılacak inceleme sonucu kurumumuz, personelimiz veya yönetimimiz hedef alınmış ve bu maksatla yapıldığı tespit edilirse, her türlü hukuki hakkımızı sonuna kadar kullanacağız " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kim Kimdir?