Messi...ÇELİĞİN GÜCÜNÜ FUTBOL AŞKIYLA BİRLEŞTİRDİ!

Messi...ÇELİĞİN GÜCÜNÜ FUTBOL AŞKIYLA BİRLEŞTİRDİ!

`Gillette, `çeliğin gücü futbol aşkıyla birleşiyor` kampanyasının reklam filmi için ünlü raket Federer ile kamera karşısına geçen Messi`nin yeni bir videosunu futbolseverlerle paylaşıyor...

Dünyaca ünlü jilet firması çeliğin gücünü futbol aşkı ile birleştirdiği yeni futbol kampanyası kapsamında Messi'yle gerçekleştirdiği eğlenceli çekimleri futbolseverlerle paylaşmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü jilet markası,futbol kampanyası reklam filmi için ünlü raket Federer ile kamera karşısına geçen Lionel 'Leo' Messi'nin yeni bir videosunu futbolseverlerle paylaşarak bir hayli dünyada ses getirdi.

Üniformasının üzerine yerleştirdiği kamera ile Messi'nin futbol yeteneklerini kendi gözünden kaydettiği videosunda önce ünlü tenisçi Federer, Messi'nin futbol ataklarına; ardından da Messi, Federer'in tenis atışlarına karşılık veriyor.

Messi-Cam isimli video 'çeliğin gücü' ile özdeşleştirdiği ünlü sporcuların kamera karşısına geçtiği diğer tüm eğlenceli videolar, firmanın Turkiye facebook sayfasından veya YouTube üzerinden izlenebiliyor.

İŞTE TÜM DÜNYADA DİKKAT ÇEKEN MESSİ'NİN VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.