Mesut Özil...BIÇAKLI SALDIRI GİRİŞİMİ!

Mesut Özil...BIÇAKLI SALDIRI GİRİŞİMİ!

Daily Mail'de yer alan habere göre, Mesut Özil'e Londra'da bir restoran çıkışında eli bıçaklı bir adam saldırı girişiminde bulundu.

Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Londra'da bir Türk restoranı çıkışında bıçaklı soyguncunun saldırısına uğradı.

Yüzü kaskla gizlenen soygunculara direnen takım arkadaşı Sead Kolasinac, saldırganı alt etmeyi başardı.

Saldırıdan yara almadan kurtulan Özil, büyük korku yaşadı. Londra polisi olay sonrası kaçan saldırganları arıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Mesut Özil ile takım arkadaşı Sead Kolasinac, Londra’da gittikleri Türk restoranının çıkışında bıçaklı soyguncunun saldırısına uğradı.

Motorlu iki kişinin saldırısı sırasında Mesut Özil’in aracından inen Kolasinac, bıçaklı saldırganı savuşturmak için hamle yaptı.

Kolasinac’tan çekinen saldırgan ne yapacağını bilemezken arabadan inen Mesut Özil yakınlardaki “Likya” adındaki Türk restoranına sığındı.

Yaşananları izleyen esnaf olayın farkına varınca saldırganların peşinden koşarak yıldız futbolculara yardım ederken polis kısa süre içerisinde olay yerine geldi.

Futbolcuların ifadesi alınırken sokaktaki mobese kamerasından elde edilen görüntüye el konuldu.

Olaylara tanık olan Azuka Alintah adında bir kişi yaşananları “Çok garip ve çılgıncaydı. Arabanın kapıları açık ve boş şekilde yolun ortasında duruyordu.

Özil bıçaklı adamları görünce çok korkmuş görünüyordu ve canını kurtarmak istercesine koşuyordu.” sözleriyle anlattı.

Öte yandan polislerin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği ve futbolcuların herhangi bir sağlık sorunu olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.