METABOLİZMANIZ YAZA HAZIR MI?

METABOLİZMANIZ YAZA HAZIR MI?

Yaklaşık bir ayda fazla kilolarınızdan kalıcı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

25 den fazla ülkede başarıyla uygulanan kişiye özgü metabolik balans program ile ömür boyu kalıcı kilo verebilir, bütünsel sağlığa kavuşabilir, daha genç bir cilde ve görüntüye sahip olabilirsiniz.

Yazın gelmesi ile birlikte çoğumuzun korkulu rüyasına dönüşen fazla kilolar artık sorun olmaktan çıkıyor. Yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede fazla kilolarınızdan ömür boyu kurtulabilir aynı zamanda da sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Medikal Estetik ve Akupunktur Doktoru Emre Çiçek, metabolik balans programıyla verilen fazla kiloların büyük olasılıkla ömür boyu kalıcı olduğunu yoyo effekti yaşanmayacağını vurguladı.

Yaz mevsimine girilirken birçoğumuz bütçemize uygun tatil planları yaparız. Ancak kışın aldığımız kilolar bize genellikle cehennem azabı yaşatır. Bundan kurtulmak için de bilinçli veya bilinçsiz diyet programları uygulamaya başlarız.

Ancak ne yaparsak yapalım hiçbir zaman kalıcı bir sonuç elde edemeyiz. Alınan kilolar kısa sürede geri döner. Yoyo etkisi olarak tanımlanan bu kısır döngü hem sağlığımızı hem de psikolojimizi olumsuz etkiler.

Çağın hastalığı olarak adlandırılan fazla kilolardan artık Metabolik Balans programı ile yaklaşık bir ayda kurtulabilirsiniz. 25 den fazla ülkede başarıyla uygulanan kişiye özgü bu program ile ömür boyu kalıcı kilo verebilir, bütünsel sağlığa kavuşabilir, daha genç bir cilde ve görüntüye sahip olabilirsiniz.

Uzun araştırmalar sonucu geliştirilen metabolik denge veya metabolik uyum olarak ifade edilen ?Metabolic Balance? programının bir diyet programı olmadığının altını çizen Medikal Estetik ve Akupunktur Doktoru Emre Çiçek, öncelikle metabolizmayı normal ve sağlıklı işleyişine kavuşturmayı amaçladıklarını belirtti. Bu programı Türkiye?de uygulayan Doktor Emre Çiçek, programın kişiye özel olduğunu vurgulayarak, öncelikle kişiden alınan kan örneklerinin analiz edildiğini, ortaya çıkan sonuçlarında Almanya'da Prof.Dr.Wolff Funfack tarafından metabolik balans laboratuarında değerlendirilerek kişinin metabolik haritasının çıkarıldığını söyledi.

Ardından kişi için uygun bir beslenme programının hazırlandığını anlatan Doktor Emre Çiçek, ?Bu beslenme programında özellikle kişinin sağlıklı bir bağışıklık sistemine kavuşmasını sağlayacak besinlerin neler olduğu, vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi hangi yiyeceklerden karşılanacağı belirlenir. Bu ayrıntılar göz önüne alınarak kişiye özgü bir program ortaya konulur? dedi.

Metabolik balans program ile kişinin pek fazla açlık hissetmediğini belirten Medikal Estetik ve Akupunktur Doktoru Emre Çiçek, ?Çünkü her kişinin vücudunun ihtiyacı ne ise onun sunulduğu program ile kişi rahat ve canının istediği, yani bedenin ihtiyaç duyduğu besinleri alarak beslenmesi gerçekleşmektedir? diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.