Metin Akjpınar - Ata Demirer... 3. KEZ BİR ARAYA GELDİLER!..

Metin Akjpınar - Ata Demirer... 3. KEZ BİR ARAYA GELDİLER!..

Duayen tiyatrocu Metin Akpınar'ın sevilen komedi sanatçısı Ata Demirer ile imza attığı reklam filmi serisinin üçüncüsü çekildi. Metin Akpınar'ın kilo verdiği ve daha sağlıklı göründüğü gözlerden kaçmadı.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer ) tarafından yapılan araştırmalarda kesintisiz 12 yıldır müşteri memnuniyeti ve bağlılığının zirvesinde yer alan OPET’in sosyal sorumluluk çalışmaları ve fark yaratan uygulamaları anlatılırken, markanın değerlerine de dikkat çekiliyor. 

KalDer (Kalite Derneği) tarafından yapılan araştırmalara göre (TMME ve TMS) aralıksız 12 yıldır müşteri memnuniyeti ve müşteri bağlılık seviyesi en yüksek marka seçilerek zirveye yerleşen firmanın duayen tiyatrocu Metin Akpınar ve sevilen komedi sanatçısı Ata Demirer ile imza attığı reklam filmi serisinin üçüncüsü çekildi.

İlk filmde yeni nesil teknolojilerle donatılan Akıllı İstasyonlarını, ikinci filmde firmanın yüksek performans sağlayan ürünlerini sıcak bir hikaye eşliğinde seyirciye aktaran ünlü ikili, bu kez de markanın sadece bir akaryakıt dağıtım markası olmadığına vurgu yapıyor.  

Filmde yine bir baba-oğlu canlandıran Metin Akpınar ve Ata Demirer, markanın sektörde büyük dağıtım markaları arasındaki tek yerli marka olarak, sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan memleket sevgisini duygusal bir dille anlatıyor.

Metin Akpınar, filmde seyirciye bir de sürpriz yaparak ‘Sevemez Kimse Seni’ şarkısını seslendiriyor.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği reklam filminin çekimleri İstanbul ve Çanakkale’de üç günde gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.