Metin Akpınar... "MİLLET BENİM KIÇIMI MI MERAK EDİYOR?"

Metin Akpınar... "MİLLET BENİM KIÇIMI MI MERAK EDİYOR?"

Metin Akpınar, yazın Göcek'te çekilen fotoğrafları yayınlayanlara ateş püskürdü.

Star Tv'de yayınlanan Full Ekran'ın bu haftaki konuğu Metin Akpınar, Cengiz Semercioğlu'nun yazın gazete manşetlerinde yayınlanan fotoğraflara kızdınız mı sorusu üzerine, magazincilere ateş püskürdü?

" Metin Akpınar böyle mi gösterilir? Bir de dava açmayayım diye zekice bir savunma mekanizması hedeflemişler. Göcek'ten bir dev geçti. Şimdi bu dev sanatçı mı yoksa dev gibi şişman bir herif mi? Böyle baktığınız zaman çok ayıp. Yeni çıkan bir gazetenin magazin eklerinin birinci sayfasında özel teknesinde mayosuyla götü göbeği meydanda bir Metin Akpınar gösterince, seyircinin hangi haber alma gereksinimine cevap veriyor bu? Yani millet benim göbeğimi mi merak ediyor, kıçımı mı merak ediyor? Ne kadar güzel bunu bassınlar, hani Karamazov Kardeşler'de Alain Delon sırtıyla oynuyorduk ben neyimle oynayayım" dedi?

Flash haber gibi geçen alt yazılara da kızan Metin Akpınar "Bundan evvel de yaptılar, Metin Akpınar'ı hiç böyle görmediniz diye haber geçtiler. Ben şortumu giymişim, şnorkelimle denize atladım. Olay buymuş. Teknede Metin Akpınar şortlu, mayolu, şnorkel ve paletli? Ben orda zırh giyersem haber olur bunu giyersem zaten normal olur. Haber bunun neresinde? Ama işte niyet kötü. Bu resmi niye basarsın sen? Ben 70 yaşında adamım, 50 senede hizmet vermişim bu işe, böyle mi ödüllendirilir? Allah'tan bu eşeklerin dışında biz ödülümüzü halktan alıyoruz" dedi.

"Gençler şimdi mizaha siyaset katmıyor"

Metin Akpınar eskiden kabarelerdeki siyasi mizahı şimdiki komedyenlerde görememekten şikayet etti.

"Stand up isminden de anlaşılacağı gibi ayaküstü yapılan mizahtır. Kapı aralığında giderken iki satır atarsın, zeka ürünüdür, patlatırsın çıkar gidersin. Hem iki buçuk saat yapıyorsun, kendi hayat hikayeni anlatıyorsun eleştire eleştire, suya sabuna dokunmadan biraz belden aşağı, biraz ortalardan bir yerden yapıyorsun. Ama adamlarda atı almış üsküdarı geçmiş. O'nun için gençlere kızıyorum. Yoksa çocuklara kızdığımdan, kazandıkları parada gözüm olduğundan falan değil."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.