Metin Hara... "İNSAN KALBİNE DÜŞENİ AKTARMAYA ÇALIŞIYOR"

Metin Hara... "İNSAN KALBİNE DÜŞENİ AKTARMAYA ÇALIŞIYOR"

Yazar ve Konuşmacı Metin Hara, “İyiliğin Hareket Hali” ve İyiliğin Bilim Hali” kitaplarının D&R Suadiye’de gerçekleşen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Yazar Metin Hara, D&R Suadiye'de 'İyiliğin Hareket Hali' ve 'İyiliğin Bilim Hali' kitaplarının imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Hara, "Mevsim karanlık oldukça ışığımıza sahip çıkmalıyız" dedi. 
Yazar ve konuşmacı Metin Hara sürekli olumsuz duygulara saplanan, saldırgan tavırlar sergileyen ve şikâyet eden zihniyete karşı ekibiyle birlikte hazırladığı 'İyiliğin Hareket Hali' ve 'İyiliğin Bilim Hali' kitaplarının D&R Suadiye'de gerçekleşen ilk imza gününde okuyucularıyla buluştu.

Kadınların daha çok ilgi gösterdiği imza gününde Hara, kitaplarını imzalarken okuyucularıyla kısa sohbetler de gerçekleştirdi. 
"İNSAN KALBİNE DÜŞENİ AKTARMAYA ÇALIŞIYOR"
İmza öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hara, "İnsanın kalbine ne düşerse, dağarcığı ne olursa onu aktarmaya çalışıyor.

Ben de elimden geldiğince iyiliğin mesajını vermeye çalıştım. İnsanların gittikçe bazı değerlerini yitirdiğini anladıkça bunun için ne yapabiliriz?

Farklı bir dünyada yaşamak için ne yapabilirizin cevabı aslında bu kitaplardır" diye konuştu.
"KENDİME DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"
"Mevsim ne kadar karanlık olursa, biz ışığımıza o kadar fazla sahip çıkmalıyız" diyen Hara, "Genelde etraf kötü olunca insanlar da gülümsemeyi bırakıyor.

Bu yarının çocuklarını daha da kötü dünyaya doğuruyor. Ben bana göre daha gerçekçi olanım, 'bundan şikayet ediyorsak değiştirmek için emek harcamalıyız' diyenim.

O emeğin kendime düşen tarafını layığıyla yapmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu. 
"VERDİĞİM HER MESAJIN YAŞAMIMLA PARALEL OLMASINA DİKKAT ETTİM"
Kitaplardan elde edilen gelirin bir kısmının Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) aktarılacağını belirten Hara, "Ben bugüne kadar verdiğim her mesajın, yaşamımla paralel olmasına dikkat ettim. Paralel olmayan hiçbir mesajla insanları eğitme hadsizliğinde bulunmadım.

Böbürlenecek bir şey de değil, bunu söylememizin amacı insanların da bundan cesaret alıp böyle güzel projeler yapıp gençlere sahip çıkması.

Biz bu iki kitabın gelirini TOG ile paylaşıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.