Metin Metiner... GERİ DÖNÜYOR!

Metin Metiner... GERİ DÖNÜYOR!

Metin Metiner, 90’lı yılların romantik şarkılarını seven herkes için sevilen isimlerin başında geliyor. Sahnelere uzun zaman ara veren Metin Metiner yıllar sonra geri dönüyor. Yeni çalışmalar için kollarını sıvayan şarkıcı iddialı bir prodüksiyon hazırlığında

Metin Metiner, sahne adıyla ‘Metiner’ 1995’te kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkarmıştı. Dönemin ünlü müzisyenleriyle hazırladığı bu albümün şarkıları dillere marş olmuş, uzun süre radyo ve televizyonlarda çalınmıştı. 90’lar şarkılarının revaçta olduğu bu dönemde de ‘Gördüğüme Sevindim’ başta olmak üzere diğer parçaları da playlist’lerin vazgeçilmezleri arasında.

Müzikten uzak kaldığı dönemde iş hayatına ağırlık veren Metiner tekrar stüdyoya giriyor. Hazırladığı mini albümde akustik şarkılar seslendirecek. Ayrıca bazı sevilen şarkıları cover yapan Metiner iddialı bir prodüksiyon ve kaliteli kliplerle tekrar sevenlerinin karşısında olacağının müjdesini verdi.

‘HARİKA ŞARKILAR’

Metiner “Müzik benim için hobiydi ve ilk albümden sonra kendi işlerimle uğraşmayı tercih ettim. Ancak beni tanıyan ve o şarkıları çok seven birçok kişi yıllardır benden yeni bir albüm istiyor. Ben de onları kırmak istemedim ve hazırlıklara başladım. Harika şarkılarla müzik dünyasına geri dönüyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.