Metin Özülkü...  ENGELSİZ SAHNE BAŞLIYOR.

Metin Özülkü... ENGELSİZ SAHNE BAŞLIYOR.

TRT Müzik kanalında 2017 yılında yayına başlayan ve büyük ilgi gören Engelsiz Sahne programı 3. Sezonunda seyircisiyle yeniden buluşuyor...

Ünlü müzisyen Metin Özülkü’nün orkestrasıyla birlikte hazırlayıp sunduğu Engelsiz Sahne’de, engel tanımayan yetenekli müzisyenler her hafta ünlü bir sanatçıyla şarkılar söylüyor, birlikte Düet’ler yapıp enfes bir müzik ziyafeti çekiyorlar.

Kimi doğuştan, kiminin ise yaşadığı talihsizlikler sonucu hayatı zorlaşan bu gençler, zorlukların üstesinden nasıl geldiklerini anlatan yaşam hikayeleri ve müzikteki hünerleriyle izleyenleri büyülüyor, aynı zamanda örnek teşkil ediyorlar..

Türkiye’nin en ünlü sanatçılarıda bu programa gönülden katılarak, farkındalık yaratmak adına çok ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade ediyorlar..

Bugüne kadar 60 dan fazla ünlü ismin katıldığı Engelsiz Sahnenin bu yıl ağırlayacağı isimler arasında Funda Arar, Öykü Gürman, Derya Uluğ, Mustafa Sandal, Mehmet Erdem gibi isimler var...

4 Kasım Pazartesi gecesi saat 22.00 da ekrana gelecek olan 3. Sezon’un ilk program konukları ise genç yetenek Alihan Sallı ve Serdar Ortaç olacak..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.