Metin Özülkü - Hakan Eren... CANLI YAYINDA 90’LAR RÜZGARI ESTİRDİLER

Metin Özülkü - Hakan Eren... CANLI YAYINDA 90’LAR RÜZGARI ESTİRDİLER

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R,Türkiye’nin ünlü müzisyenlerini canlı yayınlarla hayranlarının evlerine getiriyor. D&R’ın #EvdeKal sürecini müzikseverler için keyifli hale getiren #Şimdi90lar etkinliği, Metin Özülkü ve Hakan Eren'in sunumuyla başladı

D&R, #Şimdi90lar canlı yayınıyla 90’ların sevilen sanatçılarını hayranlarıyla buluşturdu. Metin Özülkü ve Hakan Eren'in sunumuyla gerçekleşen ilk programda, misafir sanatçılar Eda Özülkü ve Erdal Çelik sevenlerinin evlerine konuk oldu.

Ünlü müzisyenler, 90’lı yılların unutulmaz şarkılarıyla izleyenlere moral verdi. Programın açılışını Metin Özülkü “Seninle Olmak Var Ya” isimli şarkısıyla yaptı. Metin ve Eda Özülkü çifti ile Erdal Çelik, klasik hale gelmiş şarkılarla renkli bir müzik dinletisi sundu.

90’ların kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten Eda Özülkü “İyi ki o günleri yaşamışız, o dönemin içerisinde yer almışız. Şanslı olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Eda Özülkü, Eğlen Güzelim şarkısının hikayesinden de bahsetti. “Metin bugünkü gibi tüm vaktini stüdyoya geçiriyordu. Akşam yemeği için masayı hazırladım, bekledim ama Metin gelmedi. Sinirlenip yattım. Yatmadan önce de sinirimi kağıda döktüm. Metin, sözleri yazdığım kağıdı bulmuş ve bütün gece, uyumadan onu şarkı haline getirmiş. Sabah uyandığımda güzel bir kahvaltı eşliğinde şarkıyı bana okudu. Eğlen Güzelim şarkısı bu şekilde ortaya çıktı” dedi.

En kısa zamanda güzel günlere kavuşmayı umut ettiğini söyleyen Metin Özülkü, “Herkese sağlık, sevgi, mutluluk, barış içinde bir dünya diliyorum” dedi.

Programda tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Erdal Çelik, “Bugünler geçecek, her şey eskiye dönecek. Unutmamamız gereken birileri var. Annelerimizin ellerinden öpüyorum. Onlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

D&R’ın müzik sevgisini takipçileriyle paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği #Şimdi90lar projesi, sürpriz sanatçılar ve sevilen şarkılarla önümüzdeki günlerde devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.