METROPORT DEFİLE BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI!

METROPORT DEFİLE BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI!

Ünlü Koreograf Erez Eğilmez `in bir Show eşliğinde hazırlamış olduğu defile özellikle final bölümünde şehit anneler için hazırlanmış bölümüyle dikkat çekti.

Anneler günü etkinlikleri çerçevesinde Metroport Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte "Annem Sen Bir Ömre Bedelsin" adlı ünlü modacı Erkan Eken 'in 35 parçadan oluşan koleksiyonu birbirinden ünlü mankenler eşliğindeki sunumu büyük beğeni kazandı.

Ünlü Koreograf Erez Eğilmez 'in bir Show eşliğinde hazırlamış olduğu defile özellikle final bölümünde şehit anneler için hazırlanmış bölümüyle dikkat çekti.

Defile şehitlerimiz sebebiyle şehit anneleri için saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Ardından yeni bir single çıkaracak olan Zeynep Yılmaz'ın seslendirdiği şarkıyla gece başladı.

Yine yeni albüm hazırlıkları yapan Bora Gencer konuklara müzik ziyafeti sundu.

Defilede özellikle Aysu Baceoğlu, Derya Çimen ve Fulya Sever yaptıkları özel rollerle dikkatleri üzerine çekti. Ali Nazari'nin Şanlı Türk Askerini Temsilen canlandırması büyük alkış aldı.

Bora Gencer, sahnede şarkılarını seslendirirken bir yandan Ulu Önder Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'yi sahneye alarak birlikte dans etti.. Sevil Setur himayesindeki resim sergisi ilgiyle gezildi.

Ünlü ressamlar Nursel Sökmen Bayram, M.kemal Çetinel, Yavuz Deniz, Oya İnan, İlsev Öztürk, İhsan Arı ve Berrin İlhan Sunay'ın hazırladıkları resimlerde podyumda sergilendi. Defile finalinde sahneye davet edilen Ülkü Adatepe ve Prof.Dr Esin Sarıoğlu'na Erez Eğilmez ve Erkan Eken "Teşekkür Plaketi" verdiler.

Geceye sanat ve sosyeteden birçok ünlü sima da katıldı. Başta Ulu Önder Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Prof. DR Esin Sarı oğlu, AKDEV Genel Başkanı Gül Karyaldız, Nalân Uyanık, Semih Kaya ve Ebru Pala da katıldı

Defile sonrası yorgunluğunu Erez Eğilmez ve arkadaşları sabaha kadar İstanbul 'un en gözde Mekanlarından Reİna'da çılgınca eğlenerek attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.