Miley Cryus... NEDEN SADECE EŞCİNSEL ERKEKLERLE TAKILDIĞINI AÇIKLADI!

Miley Cryus... NEDEN SADECE EŞCİNSEL ERKEKLERLE TAKILDIĞINI AÇIKLADI!

Pop yıldızı Miley Cryus, geçtiğimiz sene yaşadığı boşanmanın ve özel hayatındaki çalkantıların ardından bir senedir özel bir tedavi gördüğünü açıkladı.

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı ve oyuncu Miley Cryus , bir dargın bir barışık 10 yıldır birlikte olduğu Avustralyalı aktör Liam Hemsworth’tan 2020’de boşandıktan sonra şimdilerde müzisyen Maxx Morando yeni bir aşka yelken açtı.

British Vogue dergisine kapak olan Cyrus, yaşadıklarından pişman olmadığını söylese de, yine de yıpratıcı bir süreçten geçtiğini kabul ediyor. Özel hayatıyla ilgili konuşan yıldız isim, iyileşmek için son 1 yıldır “harika” şifacılarla çalıştığını belirtti.

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti, 2018-2020 yılları arasında evli kaldı…

Acı dolu anılarla ilgili fiziksel izleri sildirmek için bir senedir EMDR terapisi (göz hareketleriyle duyarsızlaştırma) gördüğünü belirten Cryus, çok faydasını gördüğünü ekledi.

Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme’nin kısaltması olan EMDR terapisinin, insanların travmatik deneyimlerle yüzleşmelerine yardımcı olduğu söyleniyor.

Yeni bir yaşam tarzına da başladığını söyleyen Cyrus, artık içki içmediğini ve fitness takıntısının bir parçası olarak sadece “eşcinsel erkeklerle” takıldığını da ekledi.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.