Milla Jovovich... "RUSYA VE UKRAYNA ARASINDA KENDİMİ İKİYE BÖLÜNMÜŞ HİSSEDİYORUM"!..

Milla Jovovich... "RUSYA VE UKRAYNA ARASINDA KENDİMİ İKİYE BÖLÜNMÜŞ HİSSEDİYORUM"!..

Dünyaca ünlü aktris Milla Jovovich, kökleri hem Ukrayna'ya hem de Rusya'ya dayandığı için iki ülke arasında yaşananlardan dolayı ikiye bölünmüş gibi hissettiğini açıkladı.

Kökenleri hem Rusya'ya hem de Ukrayna'ya dayanan oyuncu Milla Jovovich, kuşatma altındaki Ukraynalılara yardım etmek için harekete geçti.

Rus asıllı Kiev doğumlu olan 46 yaşındaki Jovovich, iki ülke arasında yaşananlardan dolayı ikiye bölünmüş gibi hissettiğini açıkladı.

"ÜLKEM BOMBALANIYOR"

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Doğduğum yer olan Ukrayna'da yaşanan olaylardan dolayı kalbim kırık.

Ülkem ve bütün insanlar bombalanıyor. İnsanlar saklanıyor. Kanım ve köklerim hem Rusya'dan hem de Ukrayna'dan geliyor.

Ortaya çıkan vahşeti, ülkenin yıkılmasını, ailelerin yerinden edilmesini izlerken ikiye bölünmüş hissediyorum." ifadelerini kullandı.

"SAVAŞI VE AİLEMİN YAŞADIĞI TRAVMAYI HATIRLIYORUM"

Milla Jovovich, bir zamanlar eski Yugoslavya'nın bir parçası olan Sırbistan'dan gelen doktor babasının yaşadıklarından bahsederek, "Babamın anavatanı olan eski Yugoslavya'daki savaşı ve ailemin yaşadığı travmayı, anlattıkları hikayeleri hatırlıyorum. 

Savaş... Hep savaş... Barış getiremeyen liderler... Ve her zaman, insanlar bunun bedelini kan ve gözyaşıyla ödüyor." dedi.

YARDIM ÇAĞRISI

Gönderisini yorumlara kapatan Jovovich, paylaşımına Ukraynalı mültecilerin yanı sıra ülkenin ordusunu ve bağımsız gazetecilerini destekleyen fonlara yönlendiren bir belgenin bağlantısını da ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.