Milletimize Miras... TÜRK TARİHİNİN İKİ BÜYÜK ZAFERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ!

İyi Parti tarafından Zafer Haftası kapsamında hazırlanan ‘Milletimize Miras’ isimli prestij filmi, partinin kurumsal sosyal medya hesaplarından yayınlandı ve büyük ilgiyle karşılandı.

‘Milletimize Miras’ filminde; Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Malazgirt ve Dumlupınar zaferleri, bugüne kadar kullanılmamış bir teknikle izleyiciye aktarıldı.

Videoda Malazgirt ve Dumlupınar zaferlerinin aslında birbirlerinin izdüşümü olduğu, bir bayrak devir-teslimini ifade ettiği, her iki savaşın da benzer taktik ve cesaret örnekleri üzerinden birer “Zafer Mirası” olduklarına vurgu yapıldı.

Seyirciyi tarihi bir yolculuğa çıkaran filmde hem Selçuklu askerleri hem de Meclis askerleri, gerçek oyuncular üzerinden balmumu heykelleri şeklinde modellendi.

200 kişilik kadrodaki her oyuncu dönemin şartlarına uygun olarak giydirildi ve makyaj işlemlerinde ülkemizin önde gelen makyaj uzmanları görev aldı.


TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ANİMASYONCULARI GÖREV ALDI

Türkiye’nin en ünlü animasyoncularının yanı sıra yabancı animasyoncuların da görev aldığı 30 kişilik bir ekip tarafından yaklaşık 2 ayda hazırlanan filme kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Görsel şovuyla da dikkat çeken film; 360 derece çekim teknolojisiyle, aynı anda kayıt alan 200 adet kamerayla elde edilen görüntülerin 3D olarak görselleştirilmesiyle hazırlandı.

Projelendirme sürecini ve yapımcılığını Yine Ajans’ın üstlendiği ‘Milletimize Miras’ filmi, izleyenlerden tam not aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.