`Mint Yapım`... ŞAŞALI BİR PARTİYLE, YENİ YILI ERKEN KUTLADI !..

`Mint Yapım`... ŞAŞALI BİR PARTİYLE, YENİ YILI ERKEN KUTLADI !..

Mint Yapım ailesi, 5 Aralık 2014 Cuma gecesi Chanta Club`da düzenlediği parti ile hem var olan projelerini kutladı hem de yeni yıla şimdiden "Merhaba" dedi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Mint Yapım ailesi 5 Aralık Cuma gecesi düzenlediği parti ile hem var olan projelerini kutladı hem de yeni yıla "merhaba" dedi.

Yılbaşı partisine, Birol Güven'in sahibi olduğu MinT Yapım imzalı 'Seksenler', 'Zengin Kız Fakir Oğlan' 'Homofis' ve hazırlıkları başlayan 'Rumuz Cavidan' dizileri ile 2015'te vizyona girecek 'Sebahat ve Melahat', 'Merdiven Adam', 'Mandıra Filozofu İstanbul' ve 'Yengen ve Şengen' filmlerinin oyuncularının yanısıra, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok seçkin konuk katıldı.

Gecede Mint Yapım'ın sahibi Birol Güven, konuklarla tek tek ilgilendi ve misafirperverliği ile de büyük takdir topladı.

Geceye eşi Yağmur Atacan ile katılan Pınar Altuğ, şıklığı ile göz kamaştırırken, Yağmur Atacan'ın yaşını bir hayli genç gösteren kolej sitili papyonlu kostümü de gecenin en çok konuşulan kıyafeti oldu.

'Mandıra Filozofu' ile gönüllerde taht kuran Müfit Can Saçıntı, sıcak, samimi ve sempatik tavırları ile gecenin ilgi odağı oldu.

'Bu Tarz Benim' yarışmasının en güçlü adaylarından biri olan, yarışmada sergilediği sempatik ve sıradışı tavırlarıyla kısa sürede sosyal medya fenomeni haline gelen Özlem Özden'in de bulunduğu gecede Özden, payetlerle süslü seksi kıyafetiyle podyumda yürür edasıyla partide adeta yürekleri hoplattı ve partinin ilgi odağı oldu.

Gecede danscıların canlı olarak sergiledikleri oryantal sahne showları, zenne show ve özellikle Seda Sayan ve de Yıldız Tilbe taklitleri, konukların büyük beğenisini topladı.

'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinin 100. bölümünün de kutlandığı gecenin sürprizi ise oyuncu Caner Karaüç'ün sahneden Deniz Gök'e yaptığı evlilik teklifi oldu.

Güven'in yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği birçok dizinin oyuncularınında katıldığı gecede, kulübün çıkış kapısının önünde sıradışı bir ikram tercihi olarak sabaha kadar kokoreç, midye dolma ve tavuklu pilav ikramı yapıldı.

Başta Şoray Uzun ve diğer oyuncuların uzun kuyruklar oluşturduğu kokoreç arabasına rağbet çok büyük oldu ve alkolün su gibi aktığı gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.