`Miss Princess Of Turkey`... YARI FİNALİSTLER BASINA TANITILDI !..

`Miss Princess Of Turkey`... YARI FİNALİSTLER BASINA TANITILDI !..

Dünya genelinde yapılan `Miss Princess Of Turkey` yarışmasının yarı finalist adaylarını basın lansmanında tanıttı.

Dünya genelinde yapılan 'Miss Princess Of Turkey' yarışmasının Türkiye ayağını ve yarışmanın haklarını elinde tutan Kayra Media Group, yarı finalist adaylarını 20 Ocak 2015 Salı Günü Rumeli Hisarı Boaz Line da gerçekleştirdiği basın lansmanında tanıttı.

İş ve Sanat dünyasından birçok davetlinin katılımları ile gerçekleşen MISS PRINCESS OF TURKEY basın lansmanında açılış konuşmasını yapan Kayra Media Group & Miss Princess Of Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan KARA ve Türkiye Genel Koordinatörü Yeliz ŞENGÜL; ekip olarak çok iyi hazırlandık.

20 Mart 2015 e kadar yaydığımız bu projemizi tam profesyonel, güvenilir ve sistemli çalışmalarımız neticesinde bugün basın lansmanı gecemizi gerçekleştirdik. 20 Mart 2015 Final gecesinde Vatan Şaşmaz ın sunuculuğunda jüri üyelerimizin kararları neticesinde noter onaylı derecelerimiz verilecektir.' dedi. Ayhan Kara ve Yeliz Şengül konuşmasına şöyle devam etti!!!

Türkiyede hep ilkleri gerçekleştirdik bu organizasyonumuzda da aynı şekilde dürüst, ilkeli ve güvenilir olarak kurumsal kimliğimizi ve çizgimizi bozmadan MISS PRINCESS OF TURKEY yarışmacı adaylarını şuan basın lansmanında tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Sunuculuğunu Pelin SUBAYın yaptığı basın lansman gecesinde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı.

Basın Lansamanına katılan Davetliler arasında Mustafa Erdoğan, Nazan Şoray, Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Macadogru.com sitesinin sahibi İlker Ezibay, Fulden Uras, Tuğba Özerk, Bora Gencer, Ferhat Güzel, Bahar Öztan, Oryantal Dora, eski mankenlerden Filiz Aker, O Ses Türkiye Ekibi, İnter Power Yönt.Krl.Bşk Hayri ALTAY, Kral Fm DJ?lerinden Afrikalı Ali, Gürkan Topçu(Gürkan Şef), Fotoğraf Sanatçısı Şenel Aldı, İstanbul Seyahat Aziz Duran, Jadore Yönt.Krl.Bşk.Yrd.Berat KAYIŞKAN, Kor Şirketler Grubu Yön. Krl. Bşk. Fatih KOR, Tarık Mengüç, Sanatçı ve Prodüktör Tılsım Talu, Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin EROĞLU, Flash TVAnchor Man?i Gökhan Taşkın, Tayfun Duygulu, Cem Ajans?ın sahibi Cem Gülaç ,Oyuncu Gül Gökçe Korkmaz, Menajer ve organizatörler Kadir Şeker, Kamuran Kayra ve Şule Çatak, Modacı Hüseyin Küçük ve daha birçok ünlü sanatçı ile işadamının katıldığı basın lansmanı sabahın ilk ışıklarına kadar lazer dans showları ile devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.