Modacı Pınar Kerimoğlu… “DEMET AKALIN OLMAYACAK ŞEYLER YAPTI!”

Modacı Pınar Kerimoğlu… “DEMET AKALIN OLMAYACAK ŞEYLER YAPTI!”

Ünlü isimlerin modacısı Pınar Kerimoğlu açtı ağzını yumdu gözünü. Demet Akalın’ın hem yakın arkadaşı hem de modacısı olan Pınar Kerimoğlu katıldığı Pembe Masa programında içini Özlem Adakul’a döktü. “Demet Akalın doğum günümde bana olmayacak şeyler yaptı” diyen Kerimoğlu, “Kendisinin artık kıyafetlerini de tasarlamıyorum. Benim için dostluk arkadan konuşup yüzüne gülmek değildir. dedi...

Ekotürk TV’de, her hafta gündem yaratan konu ve konuklarıyla Pembe Masa programında izleyenleriyle buluşan Özlem Adakul’un bu haftaki konuğu, ünlü isimlerin modacısı Pınar Kerimoğlu oldu. Programda Özlem Adakul’a içini döken Kerimoğlu samimi açıklamalarda bulundu. Evlilik hayatından kariyerine, dostluklarından, uğradığı ihanetlere kadar çarpıcı açıklamalarda bulunan Kerimoğlu, Demet Akalın ile küslüğü hakkında konuştu. “Demet Akalın doğum günümde bana olmayacak şeyler yaptı” diyen Kerimoğlu, “Kendisinin artık kıyafetlerini de tasarlamıyorum. Benim için dostluk arkadan konuşup yüzüne gülmek değildir. Bazı şeyler affedilmez” dedi.

“DOSTLUKLAR TİCARETE DÖKÜLDÜĞÜNDE BİTİYOR”

Kendi tasarımlarımın modelliği yaptığını söyleyen ve “Başkalarının aksine para kaygısıyla tasarlamıyorum çünkü ticaret dostlukları da bitiriyor” diyen Kerimoğlu, “Kendi giymeyeceğim ürünü asla sunmam kendi tasarımlarımın modelliğini yapıyorum. Önce ben giyiyorum ve beğenmediğimi de asla paylaşmıyorum. Kendi tasarımlarımın vitriniyim. Kıyafetimi taşıyamayan biri giydiğinde de vicdan azabı çekiyorum. Bülent Ersoy’a kendime yaptığım kısa ceketin uzun versiyonunu yaptım çok beğendi doğum günü davetime gelirken giydi. Taşıyabilenlerin kıyafetlerimi giymesini istiyorum” diye konuştu.

Dünyaca ünlü starlar Jennifer Lopez, Beyonce ve laLady Gaga’nın Art Design sorumlularının elbiselerini beğenip kendisiyle çalışmak istediklerini söyleyen Kerimoğlu, “Ben kalıpların dışına çıkabiliyorum, bu işin okulunu okuyanlar kalıplar içinde kalıyor. Modacılar arasında da haliyle bir savaş oluşuyor. Ben terzi değil tasarımcıyım. Kopyalamıyorum ama beni kopyalıyorlar” dedi.

“BÜLENT ERSOY PROVADA YORULMASIN DİYE MANKENİNİ YAPTIRDIM”

“Poz vermeyi bilmeyen kimseye elbisemi vermek istemiyorum” diyen Pınar Kerimoğlu, Bülent Ersoy’un her kıyafetini çok güzel taşıdığını o yorulmasın diye kendisinin cansız mankenini yaptırdığını söyleyerek şöyle devam etti, “Bülent Ersoy bana valizlerle kumaş getirdi ve “bunlarla bir şey tasarla” dedi. İlk sahne kostümüm Bülent Ersoy için yaptığım kıyafet oldu. Yaparken iki kez stresten ağladım çünkü büyük bir sorumluluk. Bülent Ersoy ile çalışmak bu piyasaya karşı sabırlı ve disiplinli olmayı öğretti bana.”

“EN ÇOK YILDIZ TİLBE’Yİ GİYDİRMEK İSTİYORUM”

Moda dünyasında en çok Yıldız Tilbe’yi giydirmek istediğini söyleyen ünlü modacı, “Yıldız Tilbe’yi giydirmek istiyorum çünkü o genelde kıyafetlerini yırtıyor ve ben de yırttıkça güzelleşen bir kıyafet tasarlamak istiyorum kendisine” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.