Mor ve Ötesi...HARBİYE'DE SENFONİK KONSER!

Mor ve Ötesi...HARBİYE'DE SENFONİK KONSER!

Harbiye Açıkhava'da Senfonik konserine hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Mor ve Ötesi’nin konser biletleri saatler öncesinden tükendi.

 

Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası ve Masis Aram Gözbek yönetimindeki Magma Filarmoni Korosu’nun mor ve ötesi’ne eşlik ettiği konserde grup üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı 16 şarkılık senfonik repertuarları ile dinleyicilerine farklı bir Mor ve Ötesi deneyimi yaşattı.

Konserde ‘Deli’, ‘Oyunbozan’, ‘Cambaz’, ‘Araf’ ve ‘Bir Derdim Var’ gibi sözü ve müziği kendilerine ait olan şarkıları seslendiren gruba, Harbiye’yi dolduran binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti.

morveotesi_acikhava1.jpg

 

 

 

Avrasya Filarmoni Orkestrası ile birlikte gerçekleştirdikleri senfonik performansları müzikseverler tarafından büyük ilgi gören mor ve ötesi’nin Magma Filarmoni Korosu ile birlikte gerçekleştirdiği performanslar ise dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

Melisa Sözen, Koray Candemir, Buray, Selma Ergeç, Janset, İpek Karapınar, Fırat Doğruloğlu, Hakan Karahan ve Begüm-Doğuş Çobakçor’da Mor ve Ötesi’ni dinlemeye gelenler arasındaydı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.