Mor ve Ötesi... ''İMKANSIZI YAŞAYIP BİRBİRİMİZDEN GÜÇ ALIYORUZ'!'

Mor ve Ötesi... ''İMKANSIZI YAŞAYIP BİRBİRİMİZDEN GÜÇ ALIYORUZ'!'

Alternatif Rock Müziğin en başarılı gruplarından Mor ve Ötesi, bu sezon KerkiSolfej organizasyonu ile ikinci kez çıktığı BtcTurk PRO sahnesinde geleneği bozmayarak yine muhteşem bir konsere imza attı...

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunu dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Mor ve Ötesi, ''Güneşi Beklerken'' ile müzikseverleri selamladıktan sonra, ''Hayatımızda olması mümkün olmayan olayları peş peşe yaşıyoruz ve birbirimizden güç alıyoruz.

Birbirimize şifa vere vere bu karanlığın içinden çıkacağız. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz.''  sözleriyle müzikal şölenin startını verdi.

YOL ARKADAŞLIĞI VURGUSU

Kendilerine eşlik eden yüzlerce kişilik koro ile birlikte unutulmaz anların mimarı olan grup, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde eşine az rastlanır bir konser performansına imza atarken, grubun solisti Harun Tekin; ''Sizinle birlikte çok acayip bir yol yürüyoruz.

Biz bu yol arkadaşlığından çok ama çok memnunuz. Umarım sizde memnunsunuzdur.'' sözleriyle konser alanını dolduranlara teşekkürlerini sundu.

19 YILIN ACISINI HARBİYE'DE ÇIKARDILAR...

''Bazen söylediğimiz şarkıların mutlulukla ilişkisini sorgulamıyor değiliz.

Şimdi seslendireceğimiz şarkı on dokuz yıl sonra patladı.

Geçen gün bir çocuk beni yolda gördü ve ''Abi gerçekten daha mutlu olamaz mısın?'' diye sordu.

Ne diyeceğimi bilemedim. Gelin isterseniz ona hep birlikte yanıt verelim.''  diyerek tüm seyircileri ayağa kalkmaya davet eden Mor ve Ötesinin solisti Harun Tekin, ''Daha Mutlu Olamam'' şarkısındaki gitar şovuyla da büyük alkış aldı.


Konserin finalinde Twitter'da en çok istek alan ‘Son Sabah’ şarkısını seslendiren grup üyeleri, hayranlarının yoğun alkışları üzerine yeniden sahneye dönerek ‘Küçük Sevgilim’ ve ‘Uyan’ şarkılarına bis yaptı.

Konseri izlemeye gelenler arasında, Harun Tekin'in sevgilisi oyuncu Melisa Sözen, müzisyen Koray Candemir, Cemre Kabaş ve Emrah Safa Gürkan gibi ünlü isimlerde yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.