MOTORCULAR YOL ORTASINDA ŞİDDET GÖREN KADINI KURTARDILAR!

İstanbul'da faaliyet gösteren Ataunion Mc adındaki motorsikler grubu, geçen akşam bir geziden dönerken, Mecidiyeköy Trump AVM'nin yan sokağında bir adamın eşine şiddet uygulayıp tekme tokat dövdüğünü gördüler... Olaya anında müdahale eden motorsikletçiler önce kadını eşinden kurtarıp ardından da adamı sakinleştirdiler. Ve o anları da kask kameralarıyla kayıt altına aldılar...

Günümüzde motor, trafik kalabalığı sebebiyle daha çok tercih edilmeye başlandı. Ancak motor bir çok kişiye göre tehlikeli geldiği gibi motorcular da kaba saba ve tehlikeli insanlar olarak algılanıyor. Halbuki motor kulüplerinin birbiriyle olan dayanışması göz önünde bulundurulduğunda tehlikeli olmaktan ziyade güvenli bir durum olduğu anlaşılıyor.

Çünkü onlar asla birbirlerini yarı yolda bırakmamak üzere söz veren, çevreye duyarlı insanlar. Bunun bir örneği de dün akşam saatlerinde yaşandı. Şiddet mağduru bir kadının imdadına Ata Union motor kulübü yetişti. Grup üyeleri kadının yardım çığlığını işitir işitmez sesin geldiği noktaya kilitlendi ve yanındaki kadına şiddet uygulayan adamı etkisiz hale getirdiler. Olaya tanık olan motorcuların bir kısmı kadına siper olurken, diğer kulüp üyeleri adamın önünü keserek kadına yaklaşmasını engelledi. Karşılığında şiddet uygulamadan adamı etkisiz hale getiren kulüp üyeleri, zanlıyı sakinleştirene kadar oradan ayrılmadılar.

Motor kulüpleri sanıldığının aksine gürültü yaparak gezen değil, gezdiği yerlerde çevreyi korumaya programlı insanlar olduklarını göstermiş oldular.

Eğer yolda kalırsanız, yardıma ihtiyacınız olursa, zor bir durumdaysanız ve çevrenizde motorcu yeleği bulunan birine rastlarsanız hiç çekinmeden yardım isteyebilirsiniz. O sizi gideceğiniz yere kadar gururla taşır. Güvende olduğunuzdan emin olana kadar sizi bırakmaz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.