Muammer Ketenci-Hatice... KAVGA BÜYÜYOR!..

Muammer Ketenci-Hatice... KAVGA BÜYÜYOR!..

Şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defilede yaptığı hareketle olay yaratmıştı. Hatice ve onu podyuma çıkaran Muammer Ketenci arasındaki tartışma giderek büyürken taraflardan yeni açıklamalar geldi.

Hatice ile Muammer Ketenci arasındaki tartışma giderek büyürken taraflardan yeni açıklamalar geldi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hatice, bu kez çıktığı bir defilede olay yaratmıştı. Podyumda transparan kıyafetiyle manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurdu. 40 yaşındaki şarkıcı, bu hareketiyle izleyenleri şoke etti.

Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice'yi podyuma çıkaran Muarrem Ketenci, "Ben o an orada değildim. O hareketi yapacağımdan haberim yoktu. Kafamdan vurulmuşa döndüm. O günden beri rahatsızım. Hatice'yi provaya geldiğinde uyardım" demişti. Hatice ise, "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürdü.

"Kullanıldım"

Hatice'yi podyuma çıkaran Muammer Ketenci 2. Sayfa programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu: "Hatice kıyafeti açmak istediği söyledi, 'Seni öldürürüm, sakın' dedim. Hatice'ye asla izin vermedim. Ben resmen kullanıldım. Yazıklar olsun. Hatice'nin yaptığı üçkağıtçılık. Elbiseye 20 bin TL veren oldu. Sezon sonu satarım dedi. Hatice'yi bir daha asla defileye çıkarmam."

Hatice, Muharrem Ketenci'nin açıklamalarına, "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" diye cevap verdi. Ketenci ise,"Hatice bir daha adımı anmasın. Kapa o çeneni. Terbiyesize bakar mısınız? Ne demek bu ya!" diyerek gerilimi arttırdı.

Ketenci'nin yaptığı açıklamaya Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Hatice, "Susmak kaçmak değil kırmamak, kırılmamak içindir. Ben nerde ne şekilde konuşacağımı çok iyi bilirim. Bu kadar cesur bir kadının kaçmak gibi bir bahanesi olamaz. Sadece yeri, zamanı vardır bazı şeylerin..." şeklinde paylaşım yaptı.

Hatice bugün de açıklama yaptı

Hatice, "Provalarda ben bu hareketi yapacağımı söyledim. Muammer kendine gel. Artık kıvırıyorsun. Sen de kaymağını yiyiyorsun ben de... Kaç yaşında adamsın. 'Benim Hatice'ye ihtiyacım yoktu' diyorsun, beni neden defilende çıkarıyorsun? Hatice 'yıktın ortalığı' dedi. Sizin ananız, bacınız yok mu? Yatağın içinde dört döndüm. Bu ülke neler neler gördü. Bir ben açtığım için mi bu kadar ağır geldi size." şeklinde konuştu.

Ketenci'den cevap

Ketenci yaptığı açıklamada, "Hatice 70'lerin Türk filmini çevirmiş. 'Ben bir mesaj vermek istedim' diyor. Evet açacağını söyledi ama ben onu ikaz ettim. Yanına da bir yandaş almış. Onun dışında da artık konuşmak istemiyorum. Senin üstün ne başın ne ki üzerinden reklam yapayım. Hatice'ye kimse inanmasın." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.