Muazzez Abacı... SAHNEDE ÇİFTE KUTLAMA!..

Muazzez Abacı... SAHNEDE ÇİFTE KUTLAMA!..

Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Muazzez Abacı Kıbrıs’ta coştu. Girne’de sahneye çıkan ünlü sanatçı dinleyenleri mest etti.

 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile taraftarı olduğu takımı Galatasaray’ın şampiyonluğu da aynı güne gelince sahnede çifte kutlama vardı. Cenk Eren’de dinlemeye geldiği Abacı’nın daveti üzerine sahneye çıktı.

Girne Rocks Hotel’in bu haftaki konuk sanatçısı Muazzez Abacı idi. İki konser veren sanatçı söylediği şarkılar ve usta yorumu ile dinleyenlerini büyüledi.

Adeta eski gazino günlerine geri dönen ünlü sanatçı konserlerinden büyük keyif aldı. Sahne repertuarının yanı sıra dinleyicilerinden gelen istekleri de seslendiren sanatçı sahnede adeta coştu.

Konserinin ikincisi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına gelen sanatçı sahnede çifte kutlama yaptı.

Sahneye çıkmadan önce yakasına Türk bayrağı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrakları rozeti ve bir nazar boncuğu takan sanatçı  “Bugün benim için çok özel bir gün ne mutlu ki yüce önder Atatürk’ün çocuklarıyız.

Onun kurduğu bu ülkede gururla, şerefle yaşıyoruz. Göğsüme şanlı ay yıldızlı bayrağımız ile yavru vatan bayrağı yanlarına da nazar boncuğu taktım.

İstedim ki bu güzel vatana ve onun evlatlarına kötülükler gelmesin nazarlar gelmesin” dedi. 19 Mayıs anısına “Dağ Başını Duman Almış” marşını da okuyan sanatçı, daha sonra da taraftarı olduğu Galatasaray bayrağı alarak Cimbom’un şampiyonluğunu kutladı.

Ünlü sanatçı “Ne güzel değil mi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda şampiyon olduk. Bütün şampiyonları kutlarım” dedi.

Cenk Eren’de dinlemeye geldi sahneye çıktı…

Muazzez Abacı’yı dinlemeye gelenler arasında sanatçı arkadaşı Cenk Eren de vardı.

Abacı’nın davetini de kırmayarak sahneye çıkan Cenk Eren “Gençliğimde Ankara’da Abacı’yı dinlemek için harçlık biriktirip çıktığı gazinoya gitmiştim.

Benim için şu anda Abacı’nın sahnesine çıkmak ve şarkı söylemek nirvanaya ulaşmak gibi inanın. O ve birkaç kişi bizim çok büyük değerimiz.

Kıymetini bilmek lazım” dedi. İki şarkıyı Abacı için söyleyen sanatçıya Muazzez Abacı’da “Cenk Eren önemli bir sanatçı. Sahnede çok başarılı onu çok seviyorum.

Ağırbaşlı ve efendi bir insan” dedi. Cenk Eren şarkılarını söylerken Abacı’da sahnede sandalyeye oturup yorgunluk attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.