Mucize Doktor...ALİ AŞIK OLUYOR!

Mucize Doktor...ALİ AŞIK OLUYOR!

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un yeni bölümünde, Ali ile Nazlı arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor.

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reytinglere damgasını vuran, Taner Ölmez'in otizm sendrumlu Doktor Ali Vefa'yı canlandırdığı Mucize Doktor'un yeni bölümü 17 Ekim Perşembe akşamı Fox TV'de olacak.

Koltuğunun sallandığını hisseden Tanju bütün ekibe ceza verir ve herkes acil nöbetine kalır. Bir zincirleme trafik kazası, acili kaosa boğunca her asistan kendi vakasını üstlenmek zorunda kalır.

Demir köşeye sıkıştıkça sıkışır. Ferman ise hastanede çıkan dedikoduların önünü almaya çalışır. Ali, bütün bu koşturmacanın sonunda, kendisiyle ilgili yeni bir şey öğrenir.

Nazlı ise Güneş'le yolda giderken denk geldikleri bir trafik kazasına müdahale ediyor.

Trafik kazasındaki yaralılara müdahale eden Nazlı'nın yaptıkları Ali'yi şaşırtıyor. Ali ise Başhekim Adil'e Nazlı ile ilgili bir itirafta bulunacağını söylüyor.

ALİ, NAZLI'DAN HOŞLANDIĞINI FARK EDİYOR
Mucize Doktor son bölümde, Nazlı'ya yardımları için teşekkür etmek isteyen Ali, onu eve çağırdı. Nazlı'nın en sevdiği filmi açan Ali büyük bir sürpriz yaptı. Ancak Nazlı ise Ferman'ın yakın davranmasından etkileniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.