Müge Boz... KIZI VİNA İLE DENİZ KEYFİ!

Müge Boz... KIZI VİNA İLE DENİZ KEYFİ!

Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. Çeşme tatiline devam eden Müge Boz, önceki gün bir beach'te objektiflere yansıdı. Boz, minik kızı Vina ile dalgalarla oynadı.

Yaz başında karavan yaptıran Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, Kelebek Vadisi, Köprülü Kanyon ve Bozburun’da kamp kurduktan sonra Çeşme’ye geçti.

TEK BAŞINA YÜZDÜ 

Çeşme tatiline devam eden Müge Boz, önceki gün sahilde objektiflere yansıdı. Tek başına yüzen Boz, denizin keyfini çıkardı.

ANNESİNİ BEKLEDİ 

Sahilde heyecanla annesi Müge Boz'un denizden çıkmasını bekleyen iki yaşındaki Vina, adeta yerinde duramadı.

KIZIYLA OYNADI 

muge-alinaboz-tatil1.jpg

Yeşil ekoseli bir mayo tercih eden annesinin elini tutar tutmaz hemen denize giren Vina, dalgalarla oynayarak vakit geçirdi.

AİLECE DENİZ KEYFİ 

Öte yandan bayram tatilinden bu yana Çeşme'de olan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde de eşi ve kızıyla yüzerken objektiflere yansımıştı.

ÇADIRDA KALDILAR 

mugeboz-ailetatil.jpg

Uzun bir aradan sonra 'Akıncı' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Müge Boz, Bodrum ve Çeşme’deki otel ve restoranların pahalılığına çadır tatiline çıkarak çözüm buldu.

Galatasaray Basketbol takımında oynayan eşi Caner Erdeniz ve kızları Vina ile pikap arabalarına özel yaptırdıkları çadırla; yaklaşık 1000 kilometrelik tura çıktı.

DOĞA İLE İÇ İÇE TATİL 

Erdeniz ailesi, yaklaşık 15 gün Kelebek Vadisi, Köprülü Kanyon ve Bozburun gibi yerlerde kamp kurarak doğa ile iç içe zaman geçirmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.