Muhteşem Yüzyıl Kösem... SULTAN MURAD İKİ ATEŞ ARASINDA!

Muhteşem Yüzyıl Kösem... SULTAN MURAD İKİ ATEŞ ARASINDA!

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunun 22. bölümüyle 2 Mayıs Salı günü ekranlara geliyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad evlatları ve kardeşleri arasında kalıyor.

Kösem Sultan, Sultan Murad’ın kardeşlerini kafese kapatmasından sonra, oğluyla geri dönüşü olmayan bir savaş başlatır. Şehzadelerinin hapsedilmesinin intikamını acı bir biçimde alır.

Farya ve Silahdar Mustafa katledilir. Sultan Murad en yakınlarının acısıyla sarsılır. Sevdiklerini validesinin öldürdüğünü düşünen Sultan Murad, Kösem Sultan’la karşı karşıya gelir. Artık ana oğul arasındaki savaş başlamıştır.

Sultan Murad, Acemlerin Revan’ı geri alması üzerine bir karar verir. Bağdat’a sefere gidecektir. Hem Revan’ı hem de Bağdat’ı alacaktır. Bu karar divanda büyük yankı uyandırır.

Seneler sonra ortaya çıkan Gülbahar Sultan, Sultan Murad’ın şehzadelerini kaçırır. Sultan Murad’a bir teklif yapar. Eğer istediğini yapmazsa şehzadelerini öldürmekle tehdit eder.

Evlatları ve kardeşleri arasında kalan Sultan Murad nasıl bir seçim yapacaktır?

Kösem Sultan, meşveret meclisini toplar. Sultan Murad’ı tahttan indirip, kafese kapatmaya karar verir… Kösem Sultan, Sultan Murad’ı tahtından edebilecek midir? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.