Müjdat Gezen...'BURHAN KUZU'YA HAKARET' DAVASINDA KARAR ÇIKTI!

Müjdat Gezen...'BURHAN KUZU'YA HAKARET' DAVASINDA KARAR ÇIKTI!

Mahkeme, eski milletvekili Burhan Kuzu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanatçı Müjdat Gezen için cezaya yer olmadığına karar verdi.

Sanatçı Müjdat Gezen'in eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'ya "hakaret" ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Müjdat Gezen ve avukatı Celal Ülgen ile müşteki Burhan Kuzu'nun avukatı Cüneyd Gülcan katıldı.

Kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan Gezen, üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini, söz konusu cümlede kastedilen kelimelerin müştekiye yönelik olmadığını öne sürdü.

"SADECE KUZULARLA, KOYUNLARLA UĞRAŞACAK VAKTİM OLMADIĞINI SÖYLEDİM"

 
"SADECE KUZULARLA, KOYUNLARLA UĞRAŞACAK VAKTİM OLMADIĞINI SÖYLEDİM"

Müjdat Gezen, "Hem bana ait okulun kundaklanması hem de müştekinin bana yönelik sözleri sonrasında basına açıklama yaptığım esnada sorulan bir soru üzerine müştekiyi kastederek sadece kuzularla, koyunlarla uğraşacak vaktim olmadığını, öküzlerle ineklerle olan tabirleri ise şahsıma yönelik diğer fiili ve sözlü saldırıları kastederek söylemiştim.

Kaldı ki bu olaydan sonra avukatım benim daha fazla üzülmemem için müştekinin şahsıma yapmış olduğu başka hakaretler konusunda bana bilgi vermemişti.

Vermiş olsaydı o toplantıda daha sert ifadeler kullanırdım." diye konuştu.

 

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.