Müjdat Gezen ile Bizim Ev... EROL EVGİN'İ KONUK ETTİ!

Müjdat Gezen ile Bizim Ev... EROL EVGİN'İ KONUK ETTİ!

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, Usta Sanatçı Müjdat Gezen’in YouTube programı “Müjdat Gezen ile Bizim Ev” e konuk oldu.

Müjdat Gezen, öğrencilerine; “Erol’un jenerasyonundan olup da aynı popülariteyi gösteren sanatçı var mı aklınıza gelen?” diye sorup, cevap alamayınca Erol Evgin;

“Benim yaşta, ben ve Ajda kaldık” deyince, Müjdat Gezen, esprileri üst üste sıraladı: “Ajda, senden 20 yaş küçüktür Erol, ben hatırlıyorum sana hep ‘Erol Ağabey’ derdi.

Hala geç kız nasıl oluyor yaa?” Gezen’in; “Bir şehir efsanesi vardır Ajda, Adana’da ilk sahneye çıktığında domates attılar diye”, sözleri üzerine Erol Evgin;

“Biliyor musun ben oradaydım. Hiç öyle bir şey olmadı. Adana’da ve Mersin’de arka arkaya iki konser verdi. Caz şarkılar söyledi. Çok da güzel konserler oldu” sözlerine Müjdat Gezen; “Bunlar hep yıpratmak için çıkarılıyor” dedi.

8 Yıl Yalnız Onların Şarkılarını Söyledim

Öğrencilerden gelen “Sizin için en özel olan şarkınız hangisi” sorusuna Erol Evgin; “İşte Öyle Bir Şey, benim kariyerimin dönüm noktasıdır. Çiğdem (Talu) ve Melih’le (Kibar) 8 yıl çalıştık, Çiğdem’in aramızdan ayrılışına kadar.

Ben 8 yıl yalnız onların şarkılarını söyledim. Çok hassaslardı, o aralar ben de besteler yapıyordum; ama kendi bestelerimi hiç ortaya çıkarmadım. Bir sürü hit çıktı içlerinden; “İçimdeki Fırtına”,  “Etme Eyleme”, “Tüm Bir Yaşam”… daha bir sürü şarkı sayabilirim.

O şarkıyı duyunca çok heyecanlandım

Erol Evgin; “Ankara’da turnedeydim, bana telefon ettiler, böyle bir şarkı yazdık dediler: “İşte Öyle Bir Şey”.. O kadar heyecanlandım ki hemen Ankara’dan İstanbul’a geldim” sözleriyle, bir anısını paylaştı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.