Müjdat Gezen - Metin Akpınar... İFADE VERMEYE POLİS EŞLİĞİNDE GÖTÜRÜLDÜLER!

Müjdat Gezen - Metin Akpınar... İFADE VERMEYE POLİS EŞLİĞİNDE GÖTÜRÜLDÜLER!

Metin Akpınar'la birlikte katıldıkları Halk Arenası programındaki skandal sözler nedeniyle Metin Akpınar'dan sonra Müjdat Gezen de mevcutlu olarak adliyeye götürüldü.

Hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan sanatçı Müjdat Gezen, mevcutlu bir şekilde Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

Gezen'in Kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis gitti. Müjdat Gezen, ifadesi alınmak üzere Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

Müjdat Gezen programda, "Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın, haddini bil" ifadesini kullanmıştı.

MÜJDAT GEZEN NE DEDİ?.. Müjdat Gezen "Savcıya gidiyorum. İfade vereceğim. Benim söylediğim şey belli.

Biraz sonra savcılıkta da söyleyeceğim. Yalnız Recep Tayyip Erdoğan'a değil hiç kimseye, benim vatanseverliğimi yargılama hakkı vermiyorum" dedi.

GEZEN'İN AVUKATI ÜLGENNE DEDİ? 

Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen de, "Gözaltı değil ama mevcutlu getirme fakat hem Cumhuriyet Savcısı davetiyeyle çağırdık diyor nazik bir şekilde.

Hem de sabahleyin polis gönderiyor. Mevcutlu gelsin diye. Kafa karıştırıyor. Hesabını soracağımız kimse yok ki ortada herkes emir kulu." diye konuştu.

Halk TV'de yayınlanan 'Halk Arenası' programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma baylatılan sanatçı Metin Akpınar, sabah saatlerinde evine giden polis ekipleri tarafından adliyeye götürüldü.

Soruşturma kapsamında polis ekipleri sabah saatlerinde Metin Akpınar'ın Kadıköy'deki evine gitti. Polislerin içeriye girmesini ardından Akpınar tek başına dışarıya çıktı. Metin Akpınar, "Savcı bey çağırdı. İfade vermeye gidiyoruz" dedi.

Sivil ekip otosuna bindirilen Akpınar, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Akpınar, basın mensuplarının soruları üzerine, savcılık ifadesinden sonra açıklama yapacağını söyledi. Akpınar, daha sonra, ifade işlemleri için savcılığın bulunduğu bölüme geçti. 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.