Müjdat Gezen... RADİKAL KARAR; "SATIYORUM"!..

Müjdat Gezen... RADİKAL KARAR; "SATIYORUM"!..

Ekonomik zorluklar nedeniyle Kadıköy Bahariye'deki 'Müjdat Gezen Tiyatrosu' binasını satılığa çıkarmak zorunda kalan Müjdat Gezen Evrensel'e konuştu: Ekonomik olarak dayanma gücüm kalmadı.

Duayen Sanatçı Müjdat Gezen, İstanbul Bahariye’deki Müjdat Gezen Tiyatrosu’nun bulunduğu binayı satışa çıkardı.

Evrensel’e konuşan Gezen, “Maddi olarak dayanma imkanım kalmadı” dedi. Müjdat Gezen Sanat ve Kültür Merkezi’nin ise faaliyetlerini devam edeceğini belirten duayen sanatçı “İlk çıkan haberler yanlış. Okulları karıştırmışlar” ifadelerini kullandı.

Tiyatro binasını satma sebebini anlatan Gezen şunlara dikkat çekti: “Tiyatroda tek kişilik oyun oynasanız bile zarar ediyorsunuz.

Akaryakıta zam, elektriğe zam. Haftada bir iki gün oyun oynuyorsunuz, yedi kişinin sigortası, stopajı ve diğer giderleri çok fazla.

Ben zarar etmeyi de göze aldım ama artık dayanma gücüm kalmadı.”

Kadıköy yakasında özel tiyatroların büyük sıkıntı içerisinde olduğundan bahseden Gezen, “Mülkü kendisine ait olan tiyatroların benzer sıkıntıları çektiğini ve satış düşündüklerini duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Müjdat Gezen Sanat ve Kültür Merkezi'nin devam edeceğinin altını çizen Gezen, “Okul devam edecek. Çok yüksek bir öğrenci potansiyeli var. Ben öldükten sonra bile okulun devamı şimdiden hazır” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:evrensel.net /Özlem Songül ABAYOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.