Müjde Ar... STAND-UP MÜJDESİ!..

Müjde Ar... STAND-UP MÜJDESİ!..

İstanbul’u, sahip olduğu büyük potansiyelle bir yaratıcılık üssü olarak konumlandırmak isteyen Brand Week Istanbul’un ilk gününde en önemli konu başlıkları İstanbul ve kadındı.

Brand Week Istanbul 2019’un bu yılki onur konuğu sevilen sinema sanatçısı, Yeşilçam’ın en cesur kadınlarından olan oyuncu Müjde Ar oldu.

Kendisini “Ben deli Aysel’in kızıyım.” diyerek tanımlayan sanatçı Yeşilçam’da yarattığı karakterle sinemada gösterilen kadın figüründe yarattığı değişimler üzerine anlattığı hikayeleriyle katılımcılara Türkiye sinemasının gelişimi konusunda yeni çarpıcı bilgiler sundu.

Yasaklanan reklam filmlerinden, hiç para almadan oynadığı kült filmlere kadar pek çok bilinmeyenini anlatan Ar, annesinin hayatını anlatan sinema filmi için senaryo yazımının bittiğini ve bir sene içerisinde filmin vizyona gireceğini de duyurdu.

İsmi “Aysel / Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam” olacak sinema filminin yönetmenlik görevini de Çağan Irmak’ın çekeceğini duyuran Ar, sahnelere merhaba demeye hazırlandığı stand-up gösterisi ile ilgili de detayları dinleyicilerle paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.