Mümessil... ERZURUM’DA FİLM HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

Mümessil... ERZURUM’DA FİLM HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

Bozdağ kardeşlerin “Boz Yapım” olarak yapımcılığını üstlendiği, Erzurumlu ünlü "Meddah Sanatçısı" Burak Bozdağ’ın başrolünü oynayacağı “Mümessil” sinema filminin kadrosu Erzurum’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Boz Yapım Genel Koordinatörü Haluk Bozdağ'ın yönetimindeki ve yürütücü yapımcılığını Burhan Zorlu’nun yaptığı "Mümessil" filminin, en önemli özelliği ise kadrosunun yüzde 90’ının Erzurumlu olan oyunculardan oluşması.

Çekimleri ağustos ayında başlayacak olan, 105 dakikalık “komedi” filminin kadrosunda sinemanın en önemli isimlerinden Burcu Binici, Ayhan Taş, Meral Konrat, Dila Danışman, Selahattin Taşdöğen, Recep Cinisli, Ferdi Atuner, Sinan Bengier, Hacı Ali Konuk, Cengiz Okuyucu, Volkan Başaran, Faruk Sofuoğlu, Kahraman Sivri, Rüya Coriç, Ömer Duran, Reyhan İlhan ve Seyithan Özdemir yer alıyor. Filmin çekimleri 7 Ağustos'ta başlıyor.

Burak Bozdağ’ın hayali olan “Mümessil” sinema filmini ünlü yönetmen Servet Aksoy çekecek. “Mümessil” olarak görev yaptığı süre boyunca başından geçenleri anlattığı sosyal medya paylaşımları ile 60 milyona yakın izlenme alan Burak Bozdağ, “Erzurum’a hayalimi gerçekleştirmek üzere gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu mutluluğumu öncelikle tüm Erzurum’un paylaşması için “Erzurum” denince akla gelen birçok yer ve mekan da çekim yapacağız.

Erzurum’da yaşayan vatandaşlarımız da filmimizde yer alacak. Boz Yapım olarak, memleketimize çok değerli oyuncularımız ve çok başarılı isimlerden oluşan teknik ekip kadromuz ile geldik.

Filmimizin seyircisi ile Kasım-Aralık ayında beyazperdede buluşmasını planlıyoruz. Tüm izleyenlerin yaşadığımız pandemi döneminin stresini atacakları, seyircinin çok, çok, çok fazla güleceği bir film geliyor” dedi.

Boz Yapım Genel Koordinatörü Haluk Bozdağ, “Mümessil” sinema filmimiz, Burak Bozdağ ve değerli oyuncularımızın özellikle Erzurum şivesiyle seyirciyi gülmekten kırıp geçireceği film olacak.

Birçok replik dillere pelesenk olacak. Ayrıca çekeceğimiz “Mümessil” sinema filmi, şehrimizin tarihi ve kültürel zenginliklerini beyazperdeye en güzel şekilde yansıtacak ve şehrin dört bir yanından muhteşem görüntüleri de içermesi açısından tüm ekip olarak mekan çalışmalarımıza çok fazla efor harcıyoruz” diye konuştu.

Mümessil kısa hikaye:

Burak bir kafede arkadaşlarıyla sohbet etmektedir. Arkadaşlarından biri nasıl “Mümessil” olduğunu anlatmasını ister.

5 yıl öncesine döneriz ve ailesiyle yaşayan, işsiz güçsüz vaziyetteki Burak bir arkadaşının tavsiyesi üzerine mümessillik için başvuruda bulunur.

Sabah ilaç şirketindeki görevli Burak’ın mümessillik başvurusunun olumlu sonuçlandığını söyler. Burak şirketin eğitimi için otele gittiğinde aşırı disiplinli ve takıntılı şube müdürü Enver ile tanışır.

Eğitimini tamamladığında Burak iki kişiyle birlikte mümessil olarak seçilir. Bunlardan biri de Burak’a eğitimler esnasında tarifsizce aşık ve biraz da deli olan Nazike’dir.

Burak’ın annesi çok iyi tanıdığı doktorlardan biri olan Hakan’ın numarasını ona yardımcı olması için verir Mümessil, çevresi tarafından sevilen, sakar Erzurumlu bir mümessilin ilaç kotasını doldurmak ve başarılı biri olmak için zamanla yarışını, başına gelen talihsiz olaylarla mücadelesini konu edinmektedir.

“MÜMESSİL” FİLMİ KÜNYESİ:

Filmin Adı: Mümessil

Süre: 105 dakika

Tür: Komedi

Mekan-şehir: Erzurum

Oyuncular: Burak Bozdağ, Meral Konrat, Selahattin Taşdöğen, Reyhan İlhan, Ferdi Atuner, Burcu Binici, Dila Danışman, Ayhan Taş, Recep Cinisli, Sinan Bengier, Hacı Ali Konuk, Cengiz Okuyucu, Faruk Sofuoğlu, Kahraman Sivri, Volkan Başaran, Rüya Coriç, Ömer Duran, Seyithan Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.