Murat Aygen... MUCİZE DOKTORUN TANJU'SU KİMLE EVLİ?

Murat Aygen... MUCİZE DOKTORUN TANJU'SU KİMLE EVLİ?

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı 'Tanju' karakteriyle seyirciyi öfkeden deliye döndüren ünlü oyuncu Murat Aygen'in eşi de ünlü çıktı.

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, daha ilk bölümünden seyircinin gönlüne taht kurdu. Dizinin kimi karakterleri izleyicinin gözünden kalpler çıkmasına vesile oldu, kimi karakterleri ise izleyiciyi öfkeden deliye döndürdü.

Dizinin sevimsiz karakterlerinden biri de Doktor Tanju... Hastane yönetiminin başına geçmek için her türlü hileye hazır olan Doktor Tanju, çıkarcı bir karaktere hayat verse de, karizmatik tavırlarıyla ekrana çok ama çok yakışıyor.

Seyirciye sinirden tırnak yedirmesi, ünlü oyuncu Murat Aygen'in ne denli yetenekli bir oyuncu olduğunu da gözler önüne seriyor. Peki ama her defasında Doktor Tanju olarak yargıladığımız Murat Aygen, gerçek hayatta nasıl biri?

926599_3.jpg

48 yaşındaki başarılı oyuncu, kameraların arkasında sevgi dolu bir baba... Ve hayat arkadaşını tutkuyla seven bir eş...

Diyarbakır doğumlu ünlü oyuncu, 2010 yılında meslektaşı Nihan Aslı Aygen ile dünya evine girdi.

Kınalı Kar dizisindeki 'Sumru' karakteriyle tanıdığımız Nihan Aslı Aygen de, tıpkı eşi Murat Aygen gibi tiyatroya gönül vermiş bir isim.

926599_7.jpg

Medcezir'de, 'Gamze' karakterini canlandırmış olan Aygen, dizide eşi Murat Aygen ile birlikte yer almıştı.

Birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren çiftin, Nil isminde bir de kızları bulunuyor. Murat Aygen ve eşi, Instagram hesaplarından aile yaşantılarına dair bol bol fotoğraf paylaşıyor.

926599_4.jpg926599_6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.