Murat Başoğlu... "KADIN OLMAK İSTEDİM, ALTYAPIM YOKTU!"

Murat Başoğlu... "KADIN OLMAK İSTEDİM, ALTYAPIM YOKTU!"

'2. Sayfa' programına konuk olan bir zamanlar 'Sabah Şekeri' isimli programıyla ekranlarda fırtına gibi esen Murat Başoğlu, samimi açıklamalarda bulundu.

'Sabah Şekeri' programındaki partneri Şebnem Dönmez ile birlikte birçok ilke imza attıklarını belirten Murat Başoğlu, "Herkes Mehmet Ali Erbil 'i ilk kez bir kadın kıyafetiyle yayına çıkan erkek olarak bilir, ama ilk ben yaptım. Şebnem erkek oldu, ben gelin oldum" dedi.

Kadın kılığındayken çekilen fotoğrafı ekrana gelince o halinin ablasına çok benzediğini belirten Başoğlu, "Çok güzel kadın olmuştum. Bir ara düşündüm. Madem bu kadar hoşum... Acaba dedim, ama altyapı yoktu bende. O yüzden olmadı" esprisini yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.