Murat Boz... AYŞE'NİN (Özyılmazel) TOTOSU DONSUN !..

Murat Boz... AYŞE'NİN (Özyılmazel) TOTOSU DONSUN !..

Pal Fm'de "3'ü1 arad"a programının çılgın radyocuları Esin Görür ve Yasemin Şefik'in bu hafta konukları " Hayat Sana Güzel" isimli yeni single çalışmasını anlatan yakışıklı popçu Murat BOZ oldu.

Reklam filminde buzdolabından çıkan ünlü sanatçı Murat Boz'a , Yasemin Şefik " Senin buzdolabından kim çıksın istersin" sorusuna ; " Ayşe Özyılmazel çıksın?hatta?çıkmasın orada biraz dursun totosu donsun" dedi ve ekledi?" En son kral tv gecesinden sonra hep beraber yemeğe gittik ben o gece çok üşüdüm içeri geçelim diyorum?kimse beni dinlemiyor. Sevgilim bile... Üstüme iki mont birden giydim dışarı geldim, Ayşe üşüdüm deyince herkes hemen içeri geçti. Bu yüzden ayşe donsun istiyorum"? şaka yaptığını söyleyen sanatçı yaz sonuna doğru iki şarkılık maxi single ile müzik severlerin karşısında olacağı müjdesini verdi. İki şarkıyı da Ayşe Özyılmazel'den aldığını söyleyen Murat Boz, farklı bir maxi single ile geliyorum. Ayşe ile düetimiz de var!

TWİTTER'A BICI BICI YAPIYORUM DİYE YAZDIM ORTALIK KARIŞTI!

Twitter'ı yeni yeni kullanmaya başlayan Boz, " Ördeğimle bici bici yapıyorum" diye yazınca telefonum durmadı? twitter daki fanlardan çok eğlenceli mesajlar aldım.

TARKAN'I KARDELENE BENZETİYORUM!

Yıllar önce Tarkan'In vokalistliğini yapan Murat Boz, Tarkan'ın yeni şarkısın "Sevdanın Son Vuruşunu" çok beğendiğini söyledi. " Tarkan, zorlu kış şartlarında öyle güzel bir şarkıyla döndü ki kardelen gibi oldu" dedi?

ELİZ İLE BAŞKASINA AŞIK OLURSAK KISMINI KONUŞTUK!

Güzel birini gördüğünde ona bakarsın. Aşık olursan da ayrılırsın. Sevgin bitirse dürüstçe anlatırsın. Biz bu konuları Eliz'le konuştuk. İkimizde başkasına aşık olursak birbirimize söyleriz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.