Murat Boz... İHANET GECESİ!..

Murat Boz... İHANET GECESİ!..

Murat Boz ve Eser Yenenler'in hızlı gecesi 'İşte Benim Stilim' ile tanınan Bahar-Nihal Candan kardeşler ve Özge Bitmez ile bitti.

Boz, eğlence mekanında BKM Mutfak ile hayatımıza giren Eser Yenenler’le buluştu. İkiliye gecede “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez adlı kadın da eşlik etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılan Murat Boz, şoförünün sürdüğü araçla yaptığı sahil turunun ardından Eser Yenenler’in evinin bulunduğu lüks siteye gitti. Eser’in evinin diğer misafirleri ise ikilinin La Boom’da eğlendikleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler dışında Özge Bitmez isimli kadın oldu.

Sabah saat 05.40'ta evden koşar adım çıkan Candan kardeşler, o sırada görüntülendiklerini fark edince paniğe kapıldı. 2017 yılının sonunda evlenmeyi planlayan Aslı Enver ve Murat Boz’un bu yaşananlardan sonra nasıl hareket edeceği ve nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

GÜVENLİK ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Duymayan Kalmasın programında ekranlara taşınan görüntülerde Eser Yenenler’in sitesinin güvenliklerinin, görüntü alınmasını engellemeye çalıştığı görülüyor. Muhabirlerin üzerine yürüyen güvenlik görevlileri ‘Burada çekim yapamazsınız’ diye uyarıda bulunurken, arkada Murat Boz’un şoförü olanları izlemekte. Sabaha doğru Eser Yenenler’in evinden çıkan Candan kardeşler kameralara yakalanmaktan kurtulamadı

MURAT BOZ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Çıkan haberlerin ardından Murat Boz, Instagram sayfasında bir açıklama yayınladı. Ünlü şarkıcı "Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.