Murat Boz...YARIŞMACIYI ŞOK EDEN TEKLİF!

Murat Boz...YARIŞMACIYI ŞOK EDEN TEKLİF!

'O Ses Türkiye'nin 11 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, jüri üyelerinden Murat Boz, 16 yaşındaki Zonguldaklı yarışmacıya öyme bir teklif yaptı ki, genç yarışmacı ne diyeceğini bilemedi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının 26'ncı bölümünde sahne alan Berkay Türk, söz ve müziği Ufuk Beydemir'e ait olan 'Ay Tenli Kadın' adlı parçayı seslendirdi.

Sahne performansı ile jüri üyelerini döndürmeyi başaramayan 16 yaşındaki Berkay'a, Murat Boz olay yaratan bir söz verdi.

Memleketi olan Zonduldak'a konser vermek için yılda birkaç geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, yeniden geldiği zaman Berkay ile birlikte bir şarkı söylemek istediğini açıkladı.

"Ben memleketime konsere çok gidiyorum. Zonguldak'ta konser yaptım, illa ki bir gün yine yapacağım. Oraya geldiğimde seninle beraber bir şarkı söyleyeceğiz ve sahne yanacak. "

"Enerjisi çok güzel, çok efendi bir kardeşimiz. Hemşehrim. Ben seninle sahnemi paylaşmayı çok isterim, tabii ki sen de istersen."

Berkay Türk, Murat Boz'un teklifine, "Tabii ki, çok isterim. Bunu kim istemez ki? Çok güzel, çok teşekür ederim" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.