Murat Kekilli... SINIRLARI AŞAN ŞARKI!

Murat Kekilli... SINIRLARI AŞAN ŞARKI!

Geçtiğimiz ay “Gimme Gimme” şarkısının promosyon çalışmaları nedeniyle Türkiye’ye gelen INNA, katıldığı radyo programında Murat Kekilli’ye ait “Bu akşam ölürüm, beni kimse tutamaz” şarkısını mırıldanarak bu şarkıyı çok sevdiğini söyledi.

Dünyada ve ülkemizde şarkılarıyla bilinen INNA, geçtiğimiz ay “Gimme Gimme” şarkısının promosyon çalışmaları nedeniyle Türkiye’ye geldi.

Katıldığı bir radyo programında dinleyicileri Türkçe konuşarak şaşırtan sanatçı, Murat Kekilli’ye ait “Bu akşam ölürüm, beni kimse tutamaz” şarkısını mırıldanarak bu şarkıyı çok sevdiğini söyledi.

inna12.jpg

“BU AKŞAM ÖLÜRÜM BENİ KİMSE TUTAMAZ”  

Şarkısının bir yabancı sanatçı tarafından beğenilmesi ve söylenilmesi karşısında Murat Kekilli, “Melodiler ne vize, ne pasaport, ne de sınır tanımazlar.

Onun yerine, kalpten kalbe varolan ve görünmeyen yolu kullanırlar. Müziğin dilinin ve renginin olmaması beraberinde evrenselliği getirir. Şarkılar paylaştıkça ölümsüzleşir.” dedi.

Dünyanın bir çok yerinde kendine özgü dinleyici kitlesi oluşturan, “Bu Akşam Ölürüm”, “Salını Salını” ve “Eşek Gözlüm” gibi sayısız melodilere imza atan Kekilli “Yakında yeni ve ölümsüz melodilerle kalbinizin kapısını çalabilirim” müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.