Murat Kurşun... HAYATI FİLM OLUYOR!..

Murat Kurşun... HAYATI FİLM OLUYOR!..

arkıları ve sahne performansı ile dikkat çeken Murat Kurşun şimdi de sinemaya adım atıyor. Kendi hayatını senaryolaştıran ünlü sanatçı önümüzdeki günlerde önemli oyuncularla filmin çekimlerine başlanacağını söyledi.

Önceki gece Bahçelievler’deki MetroPort Avm’de ramazan etkinlikleri için sahneye çıkan sanatçı kalabalık bir halk kitlesine konser verdi.

Şarkıları ile adeta hop oturtup hop kaldıran sanatçı konser öncesi verdiği röportajda sinema dünyasına da el attığını söyledi.

Senaryosunu kendisinin yazdığı ve hayatının bir bölümünü anlatacağı film Türkiye’de ve Amerika’da çekilecek.

Sürpriz oyuncularında rol alacağını söyleyen Murat Kurşun “Anlaştığımız isimler var çok önemli ve sürpriz isimler. Bir de görüşme halinde olduklarımız var.

Kısa bir zaman sonra açıklarım” dedi. Filmde kendisini başka bir oyuncunun oynayacağını kendisinin ise başka bir rolü canlandıracağını söyleyen sanatçı “Daha önce sinema filmleri ve dizi teklifleri aldım.

Ancak kısmet olmamıştı. Geçtiğimiz günlerde de bir dizi teklifi vardı. Ancak sinema filmi çekeceğimiz için kabul edemedim.

Yaşadıklarıma bakarsak adeta film gibi hayatım var” dedi. Filmin içeriğinde dramatik sahneler kadar komik sahnelerinde olduğunu belirtti.

Çaylı konser…

Konseri sırasında bir hayli yorulan sanatçı sahneye çay istedi ve çayını yudumlayarak yorgunluk attı.

Çay içmeyi çok sevdiğini belirten sanatçı “Pek çok sanatçı arkadaşımız sahnede su veya farklı içecekleri tercih ediyor. Benim konserimde ise çay eksik olmaz şarkı da söylerim çay da içerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.