Murat Kurşun?  RADYO KEYF'TEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ !

Murat Kurşun? RADYO KEYF'TEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ !

Yeni yayın dönemiyle kısa sürede ilgi çeken Radyo Keyf'te bugün Murat Kurşun , Delikan'ın stüdyo konuğuydu. Aynı zamanda doğum günü olan Murat Kurşun'a Müzik Direktörlüğü yapan Fatih Aydın ve ekibi muhteşem sürprizler hazırladı.

Herşeyden habersiz olan Murat Kurşun yayında konuşurken birden bire " Doğum Günün Kutlu Olsun, Mutlu Ol Senelerce " şarkısını söyleyerek içeri giren menajerini ve radyo ekibini görünce şaşkına döndü. Aynı zamanda basın mensuplarının kameraları da o dakikalarda kayıttaydı.

Birden bire şaşkına dönen Kurşun; " Bu kameralarda nerden çıktı , hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok mutlu oldum.Radyo Keyf ailesi inanılmaz mutlu etti beni. " diyerek şaşkınlığı dile getirdi. Sürprizler bu kadarla da kalmadı. İlerleyen dakikalarda canlı yayına katılan Murat Kurşun'un yakın arkadaşı olarak da bilinen Alişan canlı yayında arkadaşına şaka yaptı. Sürpriz bir telefon bağlantımız var diye canlı yayına bağlanan Alişan ; " Murat abi merhaba ben senin inşaatcı arkadaşın hatırladın mı? " diyerek söze başladı. İlk dakikalarda tanımayan Murat Kurşun sonrasında Alişan olduğunu anlayarak kahkahaya boğuldu ve "Alişan kuru kuruya olmaz böyle kutlanmaz , sen anladın onu " dedi.

Magazin ekibimizin röportajında orada ne demek istediğini sorunca da ; " Bizim aramızda , yıllar önce doğum günümde pastadan dansöz çıkarmıştı beni en çok mutlu eden hediye oydu. Yine buna benzer bir şey bekliyorum. " dedi. Sonrasında Delikan ve müzik direktörü Fatih Aydın'da bilseydik pasta yerine dansöz getirirdik diyerek şakalaşmayı sürdürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.